Ulice 7.2.2020 - 3825. díl - Vojtovo tajemství

Proč by se měl mít rodič na pozoru pokaždé, když jeho dítě zničehonic naprosto změní své chování? Karla a Mára si začínají dělat velkou starost o Vojtu, jenž s nimi najednou přestane komunikovat. Zpočátku si myslí, že mu není dobře, nebo že je na ně naštvaný. Záhy ale zjistí část pravdy, která je mnohem horší, než čekali, a kvůli které oba uvidí rudě… Co je s Vojtou? Jaké má tajemství? Co Karlu i Máru hodně rozhodí? A jak se k tomu postaví?

Vojta se s Márou pořád příliš nebaví. Jakmile ale dorazí Luboš s Arnoštem, okamžitě pookřeje. Jen co Mára odejde, Vojta prozradí Lubošovi smutné tajemství – autobus, který od něj dostal, měl velkou bouračku. To ale není jediné tajemství, jež Vojta, a nejen on, má… Co všechno zjistí Karla s Márou? Jak se opět vybarví Koderovi? Co je pro Karlu už hodně přes čáru? A jak Karlu doběhne Bruno?

Starosti o Veroniku

Rodina si dělá stále velké starosti o Veroniku, která po pondělním kolapsu bojuje o život v nemocnici. Sice už není na jednotce intenzivní péče, ale vyhráno stále nemá. Jedna dobrá zpráva by tu přesto byla – její blízcí ji mohou konečně ve špitále navštívit… Jak na tom Veronika je? Jak vygraduje střet Martina s Josefem a Filipem? A čeho se Martin obává?

Starosti Boženky Puklické

Boženka Puklická toho má až nad hlavu. Vedle všemožného zařizování ve škole momentálně řeší i to, čím přispět Otovi a Hedvice do společné domácnosti. Ota jí s tím příliš nepomůže, naopak ji jeho reakce jen rozčílí. A překvapivě to od ní schytá hned několikrát také Mojmír… Jak Boženku nikdo nezná? Co zarazí Otu i Mojmíra? Jak si z Oty vystřelí kluci z jeho třídy? Co mu Jakub opravdu nedaruje? A co musí Ota přiznat Hedvice?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz