Ulice 11.2.2020 - 3827. díl - Valentýnské překvapení pro Zdenku

Co a kdo je pro nás v životě nejdůležitější? A jak bychom se zachovali, kdybychom věděli, že čas, který můžeme strávit s těmi nejbližšími, se nám rychle krátí? Zdenčin zdravotní stav se i nadále poměrně rychle zhoršuje. To vnímá hlavně Magda, která s ní žije a vidí, jak na tom máma je. Snaží se s ní být co nejvíc, má o ni starost, podrobnosti si ale nechává pro sebe. Dokonce ani Zdenčin partner Tomáš netuší, jak na tom Zdenka doopravdy je. Proto vymyslí něco, čeho se Magda docela obává… Jaké valentýnské překvapení přichystá Tomáš pro Zdenku? Co je pro Magdu hodně těžké? A co je už bohužel nad její síly?

Magda se těší na večerní akci s Eddiem. Ráno se s ním dohodne, že ji vyzvedne, o volné hodině si zajde do půjčovny pro večerní šaty. Dobrá nálada ji však rychle opustí ve chvíli, kdy jí Jitka napíše zprávu, že je u ní v salonu její maminka, která se jí moc nezdá. Magda všeho nechá a hned letí za mámou, aby se o ni postarala. A bohužel bude ještě hůř… Jak na tom Zdenka je? Čím velmi znepokojí Magdu? A jaké následky má Zdenčin dnešní propad?

Martin za Veronikou v nemocnici

Martin se sejde hned ráno s Filipem kvůli Veronice. Chce vědět, jak jí je, rád by se za ní zastavil. Filip mu ale návštěvu mámy rozmluví, protože má obavy, že by ji to jen rozrušilo. Přitom netuší, jak Veroniku mrzí, že se jí Martin dosud neozval. To se však změní v momentu, kdy Radka přinese Veronice konečně telefon… Co ani Radka neprozradí Veronice? Čím Veronika potěší Martina? A co je velkou ťafkou pro Šárku?

Nyklová začíná pátrat

Lumírova vazba neunikne bulváru, který o ní informuje hned na titulní stránce. To moc nepotěší Vilmu Nyklovou nejen kvůli Lumírovi, jenž je podle ní nevinný, ale také kvůli bistru, neboť se obává, že je podobné zprávy připraví o zákazníky. A protože policie podle ní nic nedělá, bere očištění Lumírova jména do vlastních rukou… Co vymyslí? Kdo všechno se zapojí do její akce a s jakým výsledkem? Jakou novinku má Pumrová? A na koho se zaměří policie tentokrát?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz