Ulice 12.2.2020 - 3828. díl - Snaha Nyklové dostat Lumíra z vazby

Čeho je člověk schopný, aby pomohl svému blízkému, jenž se ocitl v pořádné bryndě? Co se může občas stát, když vezmeme spravedlnost do vlastních rukou? Lumír je už týden ve vazbě coby hlavní podezřelý v souvislosti s vyšetřováním případu Mastný. Jeho matka to ovšem nemíní nechat jen tak. Je přesvědčená, že syn je nevinný, a hodlá to i dokázat. Podle ní má totiž Mastného na svědomí jeho první exmanželka Milena Pumrová. Spolu s Pelcovou a Růžou proto udělají vše, co je v jejich silách, aby ji usvědčily… Kam až zajdou? A jaké má jejich snaha následky?

Sledování Mileny Pumrové dává Růže, Jarmile Pelcové a Vilmě Nyklové pořádně zabrat. Růža s Jarmilou se vrátí ze sledovačky úplně vyřízené, v nemocnici se Pumrová navíc Jarmile úplně ztratila. Těm třem je jasné, že pokud chtějí Pumrovou usvědčit, musí na to jinak. Vilma Nyklová se s tím nemíní nijak párat. Prostě ji skřípnou a nepovolí, dokud se jim nepřizná… Jak to chtějí uskutečnit? Kdo a jak jim zkříží plány a kdo se naopak stane jejich komplicem? A proč Pumrová začne vyhrožovat Nyklovým, že je udá na policii?

Jak to bude dále s Eddiem a Magdou?

Zdenka je ráno opět plná energie. Těší se na Tomáše, po včerejším propadu u ní není ani památky. Zato Magda má co dělat, aby na ní máma a později také Tomáš nepoznali, že není ve své kůži. Včerejšek ji hodně sebral, mrzí ji, jak to dopadlo a že zase zrušila Eddiemu společný program kvůli mámě. Zatímco Magda se v tom plácá, Tomáš a Zdenka plánují, jak společně oslaví svátek všech zamilovaných… Co Tomáš vymyslí? Co na to Zdenka? Co hodně zamrzí Eddieho? Co přizná Magdě? Jak to s nimi bude dál? A jaké novinky o Božence Puklické přinese Mojmír Kalina z nemocnice?

Jana a Bruno

Jana se hned ráno vrhne do úklidu pokoje po Otovi. Marcela jí s tím pomůže, je ráda, že spolu stráví ještě chvíli, než odjede. Na rozloučenou se Janě postará o velké překvapení a zároveň jí nasadí brouka do hlavy, který se týká Bruna… Jak to Jana a Bruno spolu nyní mají? Co Janě doporučí Marcela? A jak Jana pokročí ve svém pátrání po otci? K čemu se rozhodne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz