Ulice 13.2.2020 - 3829. díl - Předvalentýnská párty v kůlně

Dokážeme přiznat sami sobě, co doopravdy cítíme? Někdy je to hodně těžké a občas nám musí otevřít oči někdo jiný. Jana a Bruno všem tvrdí, že jsou pouze kamarádi. Jejich okolí si o nich ale myslí své a jen čeká, až se ti dva zase dají dohromady. Předvaletýnská party v Coolně je k tomu jako stvořená, kdyby se ale neobjevil menší zádrhel v podobě nečekané konkurence… Má tato konkurence šanci? Kdo komu padne do oka? A jakou to má dohru?

Bruno zajde hned ráno vyzvednout Janu kvůli společnému nákupu a aranžování výzdoby Coolny na předvalentýnskou party. Znovu ji přesvědčuje, aby mámě řekla, k čemu se chystá, a hlavně jí ukázala fotku domnělého otce. O Janu má starost, evidentně mu na ní záleží. Bohužel trochu jinak, než jak si Jana myslí. Na předvalentýnské party to sice zajiskří, ovšem ne tak, jak si Jana představuje… Kdo padne do oka Frantovi? Co je pro Janu hodně hořkou pilulkou? Má důvod k žárlivosti?

Lumír z vazby

Mária čeká hned ráno pořádný šok, když se ve výrobně bistra objeví zničehonic Lumír. Je pro něj hrdinou, a podle toho vypadá i přivítání. O něco později Lumír překvapí svým návratem domů také Světlanu s Nyklovou, které právě probírají včerejší debakl s Pumrovou. Ten nečekaně vygraduje odpoledne, kdy Pumrová udělá další velkou scénu v bistru… Co Pumrovou tak rozhodí? Z čeho obviní Nyklovy? Proč musí přijet záchranka? A je z toho Lumír venku?

Kristýnin nový přítel Denis

Kristýna je domluvená s Denisem, že něco podniknou. Předpokládá, že někam vyrazí ve čtyřech spolu s Petrou a Adamem, jenže Adam má jiné plány – rande s Petrou jen ve dvou. S Kristýnou se proto dohodnou na srazu před domem, aby domů dorazili společně… Jaký je Denis? Co se moc nezdá Adamovi? A co provede Kristýna tentokrát? Proč to kvůli ní Adam pořádně schytá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz