Ulice 14.2.2020 - 3830. díl - Krstýna skončí na policii

Co je pro každého rodiče, kterému záleží na dítěti, noční můrou? Blanka si kvůli Kristýně sáhne na dno a zažije bezesnou noc. Kristýna totiž opět poruší všechny dohody, nikomu o sobě nedá dlouho do noci vědět, nezvedá telefony, nereaguje na zprávy. Po nekonečných hodinách muk se Blance najednou telefon rozezvoní, ovšem místo Kristýny se ohlásí policie… Jakou zprávu se Blanka dozví? Čím Kristýna překročí všechny meze? Jak si to ona sama odskáče? A co tu udělá se vztahy v rodině a zejména mezi Evženem, Blankou a Luďkem?

Blanka a Evžen se v noci strachují o Kristýnu, která o sobě nedává vědět, ani jim nezvedá telefon. Evžen ji chce jít hledat, ale předběhne ho telefonát, který je pro Blanku na jednu stranu úlevou, současně ji však vynervuje ještě víc. Zavolá jí totiž policie, aby si přijela dceru vyzvednout na služebnu. Až tam se Blanka s Evženem dozví, v jak velkém průšvihu Kristýna lítá a jaké to bude mít i pro ně následky… Proč skončila Kristýna na policii? Co jí i její rodině hrozí? Před čím varuje Vlastimil Pešek Evžena? Jak se k tomu postaví Luděk? A proč se právě on naveze do Evžena?

Janiny trapasy

Jana se hned ráno vypraví za Otou do školy, aby mu předala zbytek věcí, které si zapomněl v bytě. To se neobejde bez slušného trapasu s Landovou, která neplánovaně vtrhne do kabinetu. Jana se problémům nevyhne ani v hospodě, kam si zajde domluvit se Šárkou dovolenou a kam za ní přijde Bruno… Proč se Jana s Brunem znovu pohádají? Jak Janu zachrání Bára? A jak právě Bruno?

Anča a ALice

Jsou setkání, jimž by se Anča docela ráda vyhnula. Mezi ně patří i další nečekané shledání s Bedřichem a Alicí, která si musí vzápětí vyřídit jeden důležitý telefonát. Anča si okamžitě domyslí, jaký telefonát to asi je, což ještě zesílí její nepříjemný pocit ze setkání… Jak to spolu nyní Bedřich a Alice mají? Čím Bedřich šokuje Miloše? A co hlava nebere Evě?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz