Ulice 19.2.2020 - 3833. díl - Tajemství mastného počítače

Jaká tajemství skrývají naše počítače? Co může vyplout na povrch, pokud si je vezme do parády policie, aby pohnula s vyšetřováním svého případu? Karla a Jirka Herman si nedělají o těžce zraněném Mastném iluze, ale i je překvapí objev, na který narazí v jeho počítači v rámci pátrání po pachateli brutálního útoku. Po této stopě se okamžitě pustí, aby s případem opět o krůček pohnuli. Hlavně však spoléhají na své želízko v ohni, díky kterému by se mohlo leccos objasnit… Na co narazí kriminalisté v počítači Mastného? Jak to může ovlivnit vyšetřování? Co jim je podezřelé? A co je nyní jejich želízkem v ohni?

Jakmile se Lumír dozví, že Mastný už normálně komunikuje, vypraví se za ním, aby zjistil, jak se mu daří, a hlavně co si pamatuje. Mastného jeho návštěva docela překvapí, ovšem jak se ukáže, s jeho pamětí to není tak hrozné, jak se původně zdálo. Díky několika indiciím si dá rychle jedna a jedna dohromady… Co Mastného zarazí? Kdo a jak potopí Lumíra? Co všechno si Mastný doopravdy pamatuje?

Veronika doma z nemocnice

Veroniku konečně propustí z nemocnice domů do domácího ošetřování. Josef s Filipem slíbí lékaři, že se o ni postarají, a také to míní do puntíku dodržet. Až je to Veronice trochu nepříjemné, protože ti dva jí nic nedovolí. Oba o ni mají starost, vědí, že se musí šetřit a hodně odpočívat. Ovšem Josef to s tou péčí začne docela přehánět… Jak na tom Veronika je? Co jí Josef provede za jejími zády? Proč jí opět lže do očí? A co je další hořkou pilulkou pro Šárku?

Vtípky na úkor Otíka pokračují

Hedvika hned ráno přiměje Otu, aby zjistil, jak to bylo s telefonátem kvůli uprchlému hadovi. Oběma začíná být jasné, že se jedná o nepovedený vtip. Jen netuší, kdo za tím stojí. Tím to však nekončí. Jakub se Standou a Filipem si vymyslí další fórek, kvůli kterému skončí Hedvika později v slzách… Co kluci provedou Otovi tentokrát? Jak to právě Hedvika odskáče? Jak si na Otovi smlsne Landová? A co je s jeho mámou? Proč o ni mají všichni ještě větší starost?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz