Ulice 20.2.2020 - 3834. díl - Josef stále řádí

Dokážeme odhadnout míru, nakolik můžeme naše děti chránit a zasahovat jim do života, když jsou už dospělé? Josef má o dceru Veroniku pořád velké obavy. Z jejího kolapsu viní Martina, jenž je podle něj strůjcem všeho zla v rodině. Podle toho se k němu i chová, aniž by si uvědomil, že už překračuje všechny meze. A co víc, aniž by si uvědomil, jak moc tím ubližuje i samotné Veronice, jíž se právě kvůli němu nečekaně přitíží… Co Josef udělá? Co všechno si musí nechat Martin líbit? A co je i pro něj poslední kapka? Jak se vyhrotí vzájemné vztahy v rodině?

Jen co Veronice trochu otrne, okamžitě začne být docela akční. Filip ji ale drží pěkně zkrátka. Hned ji zažene do postele, aby odpočívala a kurýrovala se. Navrch to od něj schytá i kvůli životosprávě, kterou nedodržuje, jak by měla. Zatímco dohadování s Filipem Veroniku spíš pobaví, jakmile k ní dorazí táta, atmosféra okamžitě zhoustne. Josef u ní totiž narazí na Martina… Co všechno se díky tomuto střetnutí provalí? Jak se to ve Veroničině rodině vyhrotí? Jak to odskáče samotná Veronika? A jak se právě tyhle události podepíšou na vztahu Šárky a Martina?

Erotické fotky Áji

Policie si hned po ránu došlápne na Áju kvůli jejím erotickým fotkám, jež byly nalezeny v počítači Mastného. Vzápětí se vyšetřovatelé vypraví i za samotným Mastným, aby se ho na choulostivé snímky zeptali. Tím spustí řetězec událostí, které vyvolají spoustu pochybností a zároveň zadělají na další pořádný průšvih… Jak na objevení fotek Ája a Mastný zareagují? Co vypadá docela podezřele? A jaký spád nabere pátrání po pachateli brutálního útoku na Mastného?

Setkání Eddieho a Magdy

Ota náhodou narazí v hospodě na Eddieho, jehož samozřejmě zajímá, jak se má Magda. Nechápajícímu Otovi Eddie objasní, že se před pár dny rozešli. Přestože se i on snaží nedávat na sobě nic znát, evidentně s tím není srovnaný stejně jako Magda, která se kvůli tomu pořád trápí… Jak dopadne jejich nečekané shledání? Co je pro Magdu hodně těžké? A co udělá pro to, aby se s Eddiem znovu potkala?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz