Ulice 21.2.2020 - 3835. díl - Prozrazené těhotenství Karly

Jak dlouho se dá utajit před našimi nejbližšími radostná novinka? Karla a Mára se zatím tím, že spolu čekají dítě, nikde moc nechlubí, aby to nezakřikli. Přesto to pár lidí již ví a těší se spolu s nimi na to, co je čeká. Dnes se bohužel stane něco, co Karlu přinutí, aby šla s pravdou ven, byť se tomu snažila vyhnout... Kdo a jak odhalí její tajemství? A jaká muka pak zažije?

Věrka se neohlášeně zastaví za synem a Karlou kvůli vybitému mobilu. Na Karle se jí hned něco nezdá. Přijde jí jiná, navíc se jí zdá, že i trochu přibrala. Karla jí však pravdu nepřizná. Jenže své tajemství už stejně dlouho neudrží… Jak to praskne? Kdo a jak kvůli tomu začne trpět?

šárka zuří

Zklamaná Šárka udělá v noci Martinovi scénu, jen co se vrátí od Veroniky domů. Martin by si ji rád udobřil, ovšem tentokrát se mu to hned tak nepodaří. Celou noc i ráno je u nich pořádně dusno, na Šárku je toho už prostě moc. Zabouří to ale i u Veroniky, kde opět neudrží nervy na uzdě Josef… Co udělá Martin pro Šárku? Jak na to zareaguje? Co se hodně dotkne Josefa? Proč to začne řešit dokonce i Radka?

Zdenka se snaží dát opět dohromady Magdu a Eddieho

Eddieho docela překvapí Zdenčin telefonát, zvláště po včerejšku. Zdenka s ním však neřeší Magdu, jak očekává. Pouze chce poradit s angličtinou. Až když ho pozve na večeři, Eddie přizná, že se s Magdou rozešli. Pro Zdenku to je pořádný šok. A rozhodně to nehodlá nechat jen tak… Co udělá? Co jí musí Magda přiznat? A jak na tom Magda a Eddie jsou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz