Ulice 24.2.2020 - 3836. díl - Vojtův útěk

Jak nám mohou nechtěně zavařit vlastní rodiče? Mára se snaží brát mámu s rezervou. Teď mu s ní ale dojde s konečnou platností trpělivost. A nejen jemu. Věrka ve snaze promluvit mu do duše kvůli Vojtovi a malému, jež je na cestě, řekne něco, co by Vojta rozhodně nikdy neměl slyšet, něco, co malého klučinu natolik raní, že se rozhodne pro tajný útěk z domova… Co Věrka hodně přežene? Kam Vojta uteče? Co s ním bude?

Karla a Mára mají velký den. Oficiálně se svými blízkými oslaví, že se stanou za pár měsíců rodiči svého prvního potomka. Rodiči už ale tak trochu jsou díky Vojtovi, kterého si chtějí adoptovat. Ovšem právě tento krok jim začne Věrka vehementně rozmlouvat v předvečer soudu. Při vší smůle to uslyší i někdo, kdo by to rozhodně slyšet neměl… Jak Věrka a Vojta přijmou novinku o Karlině těhotenství? Proč Mára vyhodí mámu z bytu? Co je na něj už moc? A co vyvede Vojta?

Kristýna si hraje s mámou

Kristýna to s mámou umí. Opět ji zpracuje tak, že Evžen jen kouká. Kristýna z mámy vytáhne peníze na nové šaty i dovolení, že smí zítra na koncert a dnes večer na chvíli do Coolny. Blanka věří, že je to mezi nimi konečně na dobré cestě, ovšem záhy zjistí, jak šeredně se mýlí… Co Kristýna vyvede tentokrát? Jaké to má následky? A co hodně vadí Evženovi?

Zdenčino stěhování k Tomášovi

Zdenka dospěje k poměrně radikálnímu rozhodnutí, jež se týká jejího i Magdina života. Moc by si přála, aby se Magda a Eddie k sobě vrátili, a tak vymyslí, jak tomu napomoci. Samotná Magda se nemůže dočkat večera, kdy se s Eddiem opět uvidí. Oba dva věří, že ještě mají nějakou šanci, a jsou odhodláni pro to hodně udělat… Kdo začne balit Zdenku? Co rozhodí Tomáše? A jak dopadne rande Magdy a Eddieho?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz