Ulice 25.2.2020 - 3837. díl - Spory Evžena a Luďka

Kolik toho člověk vydrží, než dopadne pověstná poslední kapka? Jak ustát neustále se zvyšující tlak na psychiku? Evžen se snaží být oporou Blance, jak jen to jde. Ta ale problémy s Kristýnou řeší hlavně s manželem, jenž se jí čím dál více cpe do života a šikovně opanovává prostor v její nové domácnosti. Teď dojde dokonce na otevřenou konfrontaci s Evženem, ovšem ve chvíli, kdy u toho není Blanka... Jak zákeřný dokáže Luděk být? Co to udělá s Evženem? K jakému radikálnímu rozhodnutí dospěje? A jak se to podepíše na jeho vztahu s Blankou?

Kristýna a Blanka se znovu chytnou hned po ránu kvůli včerejšku. Blanka už Kristýně nevěří pomalu ani pozdrav. Zase jí nastolí přísný režim, který Kristýna jen těžce nese. Blanka dceři zakáže i dnešní koncert, na který se tolik těšila. Odpoledne se Blanka sejde s Luďkem, aby s ním Kristýnu opět probrala a zároveň se dohodli, jak postupovat dál. Bohužel právě kvůli tomuto setkání u ní doma atmosféra znovu pořádně zhoustne… Co nepříjemně překvapí Evžena a pana Peška? Jak Luděk zaútočí na Evžena za Blančinými zády? Co je pro Evžena poslední kapkou?

Soud o Vojtu

Karle a Márovi nezačne den právě nejlépe. Nad ránem zjistí, že Vojta utekl z domova, což je pro oba pořádný šok. Ke všemu se to stane jen pár hodin před soudem o adopci, který je pro ně hodně důležitý. Rozsudek velmi zajímá i Luboše a Věrku, ovšem každý z nich se na situaci u syna dívá z jiného úhlu… Kam Vojta šel? Jak si Karlu vychutná Vlastimil Pešek? A jak si to Mára vyřídí s mámou?

Jana se chystá do Bejrútu

Jana začíná mít cestovní horečku. Balí, zařizuje vše potřebné, aby mohla co nevidět odletět za otcem do Bejrútu. Velkou oporu má v Brunovi i v Báře, která za ni vezme směny v hospodě. Až na místě však zjistí, co ji v lokálu čeká, jak náročné to pro ni bude… Co Báru docela rozhodí? Co je pro Janu další velkou ťafkou? A co musí slíbit Brunovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz