Ulice 26.2.2020 - 3838. díl - Novinky o Janině tátovi

Co je pravda, a co lež? Čemu věřit, když nám ti, na něž spoléháme, lžou celý náš život? Jana je odhodlaná najít svého tátu stůj co stůj. Mámě o tom už raději neříká, protože je jí jasné, jak by zareagovala. Přizná se jí až nyní, v předvečer události, od níž si hodně slibuje. Čeká, že máma bude rezolutně proti, ovšem ani ve snu by ji nenapadlo, jakou lavinu svou informací spustí a co to s mámou udělá… K čemu se jí nakonec máma přizná? Proč se úplně sesype? A jak si Jana přebere novinky o tátovi, které se dozví?

Jana se dopoledne sejde s mámou, ovšem o odletu do Bejrútu jí neřekne. Jen se jí pochlubí se svými pracovními úspěchy a pozve ji na představení, v němž účinkuje. Přes den se dá do balení, aby zahnala vzrůstající nervozitu… Z čeho má hrůzu Bára? Co Janě přizná? A jak na Janinu zprávu o otci a Bejrútu zareaguje večer její máma?

Evžen zase pije

Evžen do toho zase spadne, což hodně zasáhne Blanku. Vyčítá si to, myslí, že je to kvůli ní. Chce o něj přes den pečovat, ale Evžen jde do práce s tím, že momentálně je to pro něj to nejlepší. Později se u Blanky zastaví Luděk, aby si promluvil s Kristýnou, a také Marie, jež se snaží být oporou jak dceři, tak vnučce… Jaké následky má Evženovo selhání? Jak Luděk manipuluje Blankou a jak zakročí u Kristýny? Jaký vztah má nyní s tchyní?

Ája v podezření

Ája se hned ráno zase zastaví za Mastným v nemocnici. Přijde v okamžiku, kdy se mu trochu přitíží, protože neodhadne své síly. Zároveň se ale stane něco, co rozhodí i samotného Mastného… K čemu dojde v nemocnici? Co je podezřelé? A proč se na Áju hodlají zaměřit vyšetřovatelé?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz