Ulice 27.2.2020 - 3839. díl - Potyčka Anči a Alice

Nakolik nás ovlivňují informace o druhých, jež se k nám dostanou? Co všechno může zkreslit náš pohled na jiného člověka? Nakolik se nad to dokážeme povznést a brát ostatní takové, jací jsou? Anča se snaží přistupovat k lidem bez předsudků, u Alice jí to ale nejde. Pořád to je pro ni přítelkyně jejího exmanžela, která ho klofla jen krátce poté, co se rozešli. A ke všemu i ženská, jež obšťastňuje chlapy na erotické lince. Přestože se Anča snaží nedávat své antipatie vůči Alici najevo, teď se už neovládne… K čemu mezi nimi dojde? Co Anču vyprovokuje k reakci, jakou by u ní nikdo nečekal?

Anča má pro Dana pochopení. Jako jedna z mála ho dokáže povzbudit, má s ním svatou trpělivost, dokonce mu nezištně nabídne i pomoc s věcmi, na něž on sám nestačí. Zato Alice u ní má smůlu, což jí dá taky dost zřetelně najevo, jen co se znovu setkají… Jak Anča pomůže Danovi? Jak u ní narazí Alice? K čemu Alice vyhecuje Bedřicha? A kdo má zájem o spolubydlení s Janou a Bárou?

Ája pachatelkou útoku na Mastného

Domovní prohlídka Áju pořádně rozhodí. Jen co od ní policie odejde, rozjede se za Mastným, aby zjistila, co všechno vyšetřovatelům napovídal. Mastný si ji tentokrát náležitě vychutná. Opět je pánem situace a manipuluje ostatními, jak se mu zlíbí. V hrsti má nejen Áju, ale také Lumíra… Co policisté najdou u Áji? Čím ji i Lumíra drží Mastný v šachu?

Pravda o Janině tátovi

Diana zajde hned ráno za Janou, aby ji odradila od odletu do Bejrútu a setkání s mužem, kterého považuje za svého otce. Jana se ale jen tak nedá. O co více si stojí za svým, o to více je Diana zoufalá. Přizná dceři, že si vše vymyslela, ale to Janě nestačí. Chce znát pravdu… Kdo je tedy Janin otec? Jak poznat, co je pravda, a co lež? Jak se Jana nakonec rozhodne ohledně odletu? A co všechno zničená Diana prozradí Elen?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz