Ulice 28.2.2020 - 3840. díl - Šárka čím dál víc žárlí na Veroniku

Manželka, nebo nová partnerka? Na které z nich záleží muži víc, když jde do tuhého? A která z nich by u něj měla být na prvním místě, pokud s partnerkou již pár měsíců žije? Martin dává Šárce všemožně najevo, že ji miluje, jenže té to už nestačí. Chce důkazy jeho lásky, ráda by ho už měla jen pro sebe. Bohužel stále naráží na Veroniku, jež je pro Martina pořád důležitá, možná víc, než si sám připouští… Co Šárka neskousne? Proč jí je Veronika čím dál větším trnem v oku? A jak Martinova snaha pomáhat Veronice ovlivňuje vzájemné vztahy?

Martin slíbí Šárce, že obstará velký nákup, aby jí alespoň trochu pomohl a ulevil. Dříve, než vyrazí do supermarketu, zastaví se ještě za Veronikou, jestli něco nepotřebuje i ona. Veronice je opět natolik zle, že Martin okamžitě přehodnotí své plány… Co všechno Martin udělá pro Veroniku? A co je pro Šárku další, hodně hořkou pilulkou?

Mastného hra se hroutí

Nad Ájou se stahuje smyčka. Jirka Herman s Karlou totiž mají důkazy, jež ji spojují s útokem na Mastného. Okamžitě si pro ni zajedou, aby ji podrobili výslechu a usvědčili z brutálního napadení Mastného. Samotný Mastný ani Lumír o tom zatím nemají ponětí. Mastný si je jistý, že má vše pod kontrolou. Ani ve snu by ho nenapadlo, že se Lumír i Ája pustí do boje o svou záchranu… Co Ája vypoví na policii? Jak Lumír přelstí Mastného a vyřídí si s ním účty? Jak si Mastného podají vyšetřovatelé? Co mu hrozí?

Anča se stará o Dana

Anče je osiřelého Dana svým způsobem líto. Snaží se mu pomoci, rozbitý zip u mikiny mu opraví takřka na počkání. Vděčný Dan se díky jejímu přístupu a pochopení nečekaně rozpovídá. Přizná, jak těžké to v životě má… Co Anče prozradí? Proč se Anča znovu chytne s Bedřichem, i když oba dva touží po smíru? A co se podle Anči děje s Danem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz