Ulice 2.3.2020 - 3841. díl - Šárčina divoká párty

Jak se vyrovnat s obrovským rozčarováním ve vztahu a vědomím, že u partnera jste na druhém místě, protože prioritou je pro něj nemocná manželka? Šárka chápe, že Martin má o Veroniku starost, jen to podle ní už s tou péčí trochu přehání. Cítí se odstavená na vedlejší kolej, teď ale dojde k velkému zvratu. Už nehodlá jen neustále čekat, až si na ni Martin udělá čas. Naopak se zařídí po svém. A vyklube se z toho nečekaná a pořádně divoká party s někým, komu padla do oka už před rokem… S kým Šárka stráví téměř celou noc? A jaké to má následky?

Šárka se těší na odpoledne, kdy s Martinem oplatí návštěvu Jindře a Honzovi. Snaží se vidět vše optimisticky, věří, že to s Martinem zvládnou. Dokonce je ochotná se smířit s tím, že ho asi nikdy nebude mít jen pro sebe. Jenže jakmile přijde na lámání chleba, zase ji to zasáhne. Dokonce natolik, že nakonec stráví večer s někým jiným, s kým jí je překvapivě fajn a s kým hodí všechny starosti za hlavu… Proč Martin změní společné plány se Šárkou opět kvůli Veronice? Jak na tom Veronika je? S kým Šárka stráví večer? A jak se neplánovaně odváže?

Lumírův boj neustává

Lumír sice Mastného opět porazil, dokonce jeho vlastními zbraněmi, vyhráno ale zdaleka nemá. Rád by získal nazpět Světlanu, navíc se mu opět ozve policie kvůli další výpovědi. Ája totiž začíná bojovat o svou záchranu. A není na to sama. Pokladník jí dohodí svého nejlepšího právníka, sympatického JUDr. Rajnera… Jak Ája změní výpověď? Co je pro policii znepokojující? Jak pokročí Nyklová a spol. se svou hrou? Koho do ní také angažují?

Napětí mezi Bedřichem a Ančou

Mezi Alicí a Bedřichem je po ránu idylka, zato mezi Ančou a Bedřichem to skřípe čím dál víc. Alice tuší, že je to kvůli ní, což si uvědomují i Bedřich a Anča. Ovšem hlavním důvodem, proč to je mezi nimi nyní napjaté, je Dan, který si podle Anči zaslouží více trpělivosti… Jak dopadne Frantův pokus o usmíření Anči a Bedřicha? Čím Franta hodně překvapí Dana? A jak Alice vezme zprávu, že se o její brigádě dozvěděla i Anča?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz