Ulice 3.3.2020 - 3842. díl - Mastný vydírá Lumíra

Čeho všeho jsou lidé schopni ve snaze pomstít se svému protivníkovi a zničit mu život? Kam až je může zavést jejich nenávist? Radek Mastný má na Lumíra pifku od chvíle, kdy kvůli němu přišel o křeslo starosty. Teď mu to s gustem vrátí i s úroky za zmizelou směnku. Přestože ho Lumír ujistí, že o své peníze nepřijde, Mastný ho začne vydírat takovým způsobem, že tím ohrozí nejen jeho, ale také celou rodinu… Kam až zákeřný Mastný zajde? A jaká je Lumírova odveta? S čím Mastný ani ve snu nepočítá?

Policie znovu vyslechne Lumíra, tentokrát hlavně kvůli Áje a jejímu vztahu s Mastným. Lumír jim ale nic moc neřekne, což hraje do karet hlavně Áje a jejímu právníkovi. Áje jde nyní o hodně, takže je ochotná udělat vše, co jí právník doporučí, jen aby nemusela do vězení… Co by jí hodně pomohlo u soudu? Jak najednou obrátí Mastný? Co navrhne Lumírovi, aby si zachránil kůži? Čím Lumír začne vyhrožovat Tondovi Hložánkovi? A co Lumírovi nabídne Květa?

Krize Martina a Šárky

Šárka, Bruno a Jirka Herman popíjejí dlouho do noci. Šárka dorazí domů mírně přiopilá a ve výborné náladě, což je ve velkém kontrastu s náladou Martina, který na ni čeká a dělá si už docela velkou starost, neboť se mu od večera neozvala. Zatímco ti dva začínají řešit krizi ve vztahu, Filip se snaží pečovat o mámu, jak nejlépe umí. A to obnáší i jedno poměrně zásadní rozhodnutí… K čemu se Filip rozhodne? Co na to řeknou máma a táta? Jak o sobě dá vědět Josef? A k čemu dospějí Šárka a Martin?

Evžen na posilovačku

Evžen a Blanka mají docela smutné ráno, neboť je čeká několikatýdenní odloučení. Přestože Blanka přesvědčuje Evžena, aby si to ještě rozmyslel, ten se od svého rozhodnutí odradit nenechá. Chce znovu nastoupit na posilovačku, aby opět nepropadl alkoholu… Jak na tom Evžen nyní je? Co je těžké pro Blanku? Jak na zprávu o léčebně zareagují Kristýna a Adam? A kdo je Blance velkou oporou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz