Ulice 4.3.2020 - 3843. díl - Luděk se chce vyhnout rozvodu

Co dokáže šikovný manipulátor, aby získal nazpět to, co ztratil kvůli vlastní hlouposti a pobláznění mladší milenkou? Luděk se snaží znovu opanovat prostor u Blanky, mít hlavní slovo v rodině. K tomu mu částečně napomáhají problémy s Kristýnou, jež s Blankou v poslední době řeší. Pro tu je manželství uzavřenou kapitolou, ovšem Luděk to nevzdává. Jak se chce vyhnout rozvodu? Jak mu nevědomky přihraje na smeč Kristýna, která opět překročí všechny zákazy? A co je s Evženem, kterého se to také hodně týká?

Kristýna opět zkusí trochu obměkčit mámu a zmírnit zákazy, které má od posledního průšvihu. Už se jí ale nepochlubí, že tátovi prozradila Evženův nástup do léčebny. Luděk si takovou příležitost samozřejmě nemíní nechat ujít. Okamžitě toho využije, aby znovu zabojoval o Blanku, tentokrát za Evženovými zády. Není ale sám, kdo šikovně využije situace… Jaké tajemství má Kristýna? Co nikdo netuší? Čím Luděk překvapí Blanku? A co se ani trochu nelíbí Vlastimilu Peškovi?

Lumír protí intrikám na radnici

Lumír je odhodlaný udělat vše pro to, aby získal nazpět Světlanu. Chce se na radnici opět postavit proti korupci, ovšem Světlana jeho snahu příliš neocení. Obává se totiž následků, jež by se mohly dotknout celé jejich rodiny. O záchranu bojují i Ája a Mastný. Na rozdíl od Lumíra jim jde ale o vlastní krk. Zatímco Ája se řídí radami svého právníka, Mastný spoléhá i nadále na své silné zbraně – vydírání a manipulace… Proč se Lumír ocitne znovu na policii? Na koho a s jakým výsledkem použije Ája své ženské zbraně? A jak chce Lumír čelit zlu a intrikám Mastného?

Další naschvály Otíkovi

Kluci nenechají Otu na pokoji. Jsou čím dál vynalézavější v tom, jak si z něj vystřelit nebo mu pořádně znepříjemnit život. Hlavně Jakub na něj má takovou pifku, že hodlá přitvrzovat čím dál víc. A jak se zdá, není jediný, kdo se na Otu i ostatní osazenstvo jeho kabinetu nepříjemně zaměřil… Co kluci provedou Otovi tentokrát? Jaký trapas se Otovi stane s Vaškem a Hedvikou? A co všechny čeká ve škole?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz