Ulice 5.3.2020 - 3844. díl - Dan přichází o bydlení

Dokážeme brát lidi takové, jací jsou? Máme pro ně dostatek pochopení? Bedřich se o to opravdu snaží, ovšem Dan mu neustále brnká na nervy svou jinakostí. Ten si to uvědomuje a o to více ho to stresuje. Ke všemu je opravdu smolařem roku, takže se mu podaří nejen vyrušit Bedřicha a Alici při jejich intimní chvilce, ale vzápětí přijít i o střechu nad hlavou… Kam se poděje? Kdo pro něj má pochopení a překvapivě ho podrží, když je nejhůř? A u koho Dan nečekaně zaboduje?

Franta opět náhodou narazí v bistru na Dana, jenž se tam chodí levně najíst. Okamžitě se k němu hlásí a hned mu i doporučí podnik, kam si večer vyrazit. Samozřejmě to je Coolna, jíž se Dan vyhýbá obloukem kvůli trapasu, který se mu tam stal posledně. Franta ho však ujistí, že to žádný trapas nebyl a že na to už beztak všichni zapomněli… Jak Dan zaboduje u Tonyho? Co by do něj nikdo neřekl? Jaký trapas se mu stane tentokrát s Alicí a Bedřichem? Při čem je nechtěně vyruší? A k čemu Alice vyhecuje Bedřicha?

Luděk a Denis

Kristýna se snaží sekat doma latinu. Spolu s Adamem uklidí sklep, aby se tam vešlo její kolo, vypadá to, že šla opravdu do sebe. Ovšem zdání klame. Kristýna využije první příležitosti k tomu, aby se mohla znovu setkat s Denisem. Brácha ji v tom podpoří, jenže jejich skvělý plán se začne hroutit ve chvíli, kdy za nimi domů nečekaně dorazí táta… Jak všechno praskne? Jak a s kým si to Luděk vyřídí? Proč začíná právě Luděk ležet v žaludku Vlastimilu Peškovi? A čím hodně překvapí Blanku?

Otíkův těžký den

Hedviku hned ráno moc potěší zpráva z práce, že má odpoledne volno. Okamžitě si začne dělat velké plány, jak si to užije. Ota jí to přeje, i když ho trochu mrzí, že odpoledne nestráví spolu. Jen co přijde do školy, atmosféra kolem něj začne houstnout. Landová si na něm zchladí žáhu kvůli jeho nástěnce, což však není to nejhorší. Později se totiž nehezky zvrtne den jak Hedvice, tak i jemu a Vaškovi… Jak si Landová vyřídí plány s Otou? Jak si Otu hodlají vychutnat kluci? Co docela přeženou? Proč se kvůli tomu sesype Hedvika? A jaké to má následky?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz