Ulice 6.3.2020 - 3845. díl - Další hloupý vtip na Otíka

Co je jen hloupý žert a co zavání už pořádným průšvihem? Kde jsou meze, které by se neměly překročit? A jak se bránit, když se stanete terčem nejapných vtípků? Na Otu se to valí ze všech stran. Ve škole má problémy s Landovou, zástupkyní ředitele, v soukromí čelí dalšímu žertíku, který Hedvikou otřese natolik, že se rozhodne řešit to na policii… Co se stane? Kdo v tom má prsty? A jak ho usvědčit?

U Oty je po včerejšku dusno doma i ve škole. Zatímco doma řeší Hedvika obtěžování, které už překračuje všechny meze, ve škole si na Otu zasedla Landová kvůli jeho přístupu k výuce a nástěnce, jež ji včera tak pobouřila. Následky na sebe nenechají čekat ani v jednom případě. S Hedvikou Ota skončí na policii, Landová mu začne navíc otevřeně vyhrožovat… Jak dopadnou Ota a Hedvika na policii? Jak si Ota podá pachatele? A jak se to vyhrotí mezi osazenstvem Otova kabinetu a Landovou?

Dan přichází o bydlení

Dan dorazí do práce na poslední chvíli, protože mu opět jak na potvoru ujede autobus ve chvíli, kdy by Bedřich potřeboval co nejdříve vyrazit na montáže, aby se stihl včas vrátit kvůli Alici. To ale není jediný Danův smolný okamžik dne. Opět se mu to nasčítá tak, navečer nebude vědět, kam hlavu složit, a vlastně se z něj stane z hodiny na hodinu bezdomovec… Proč přijde Dan o bydlení? Kdo mu nečekaně nabídne pomoc a jakou? Čím Dan namíchne Bedřicha? Proč se ho zastane i Alice? A co začne dělat Bedřichovi těžkou hlavu?

Narozeninová oslava u Marečků

Mára pomalu zjišťuje, jak finančně náročné je šatit a pečovat o dítě. Tony velmi dobře ví, o čem mluví, protože od chvíle, kdy se narodila Tonička, se má co ohánět. Luboš dnes řeší hlavně přešlou Věrku, s níž není už pár dní řeč. Rád by ji potěšil, a tak se jí pokusí zorganizovat i s mladými narozeninovou oslavu… Jak na to Věrka zareaguje? Jak Karla, Mára a Vojta? Dozví se Luboš konečně celou pravdu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz