Ulice 9.3.2020 - 3846. díl - Věrka se snaží o odpuštění

Co všechno dokážeme odpustit, a přes co pro nás už nejede vlak, i když, nebo právě proto, že se jedná o naše nejbližší? Věrka se trápí od chvíle, kdy se od Máry dozvěděla, jak moc nechtěně ublížila malému Vojtovi a co svým apelováním na syna kvůli zmaření Vojtovy adopce před dvěma týdny způsobila. Ráda by to odčinila, chce být zase součástí rodiny, jenže ta se přes její přešlap neumí jen tak přenést. Věrka je najednou na druhé koleji, osamělá, nechtěná… Jak to s ní zamává? Co by do ní nikdo neřekl? A jaký zoufalý pokus udělá, aby jí ostatní odpustili?

Karla a Mára musí ráno operativně měnit své plány, protože Vojtovi není moc dobře. Domluví se, že s ním zajdou k lékaři, jenže to není tak jednoduché, jak si mysleli. Navíc je třeba vyřešit i hlídání, což je docela oříšek vzhledem k tomu, že oba jsou pracovně hodně vytížení a s Věrkou moc počítat nemůžou… Jak se vše provalí před Lubošem? Jak na to zareaguje? Komu všemu se Věrka dnes přizná? Proč se sesype? A co je s Vojtou?

Problémy s Danovým bytem

Dana hned ráno hodně potěší zpráva, že už může k sobě do bytu. Vypraví se tam okamžitě, ještě před prací, aby si vzal čisté věci a zjistil, jak to bude dál. Radost mu ale dlouho nevydrží. Do práce později dorazí jako spráskaný pes s dalšími špatnými zprávami… Co se dozví? Co to pro něj znamená? A jak se k tomu postaví ostatní?

Eddie odjíždí

Eddie překvapí Zdenku a Magdu svou návštěvou. Nepřijde bohužel jen tak na kus řeči, ani slepit vztah s Magdou, jak by si Zdenka a vlastně i Magda moc přály. Eddie se totiž rozhodl k radikální změně ve svém životě, což znamená i smutné loučení s Magdou a Zdenkou… Jak to zvládnou? Co by mohlo být příslibem, že mezi Eddiem a Magdou ještě není vše ztraceno? A čím nadchne Zdenku Tomáš?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz