Ulice 10.3.2020 - 3847. díl - Zdenčina nemoc se rychle zhoršuje

Jak čelit nepřízni osudu? Co je pro nás ze všeho nejdůležitější? Tyto otázky si v poslední době klade hodě často nejen Magda, ale také Zdenka, jež se dennodenně pere s vážnou nemocí. Ataky zrádné Alzheimerovy choroby jsou u ní čím dál častější. Obě dvě si uvědomují, jak rychle se Zdenčin zdravotní stav zhoršuje, i když na první pohled to na ní není vůbec znát. Magda si chce mámu užít, jak to jen jde, podniknout s ní věci, jež už za rok třeba ani nebudou možné. A tak jí navrhne něco, čím ji v první chvíli docela zaskočí, něco, co by za normálních okolností asi nikdy neudělala… K čemu se Magda odhodlá? Co vžene Zdence slzy do očí? Kdo ji začne balit? A co jí navrhne Tomáš?

Zdenka svou nevinnou poznámkou přiměje Magdu, aby se začala dívat opět trochu dopředu a plánovat budoucnost. Magda by si ráda mámu ještě co nejvíc užila, a tak ji napadne, že by si spolu měli vyrazit někam na dovolenou, když ji včera tolik nadchla vidina několika dní strávených v Paříži. Dokonce je ochotná kvůli této dovolené porušit i své zásady… K čemu se Magda odhodlá? Jak na to zareaguje její máma? A kdo se snaží udělat na Zdenku dojem?

Omluva Věrky Vojtovi

Karla a Mára ráno opět řeší hlídání nemocného Vojty. Tentokrát se toho ujme na celý den Mára, protože je oběma jasné, že na Věrku se obrátit nemohou. Tu to mrzí čím dál více. Ráda by vše urovnala, aby se s nimi mohla vídat jako dřív. Udělá pro to opravdu hodně, jenže bohužel znovu neodhadne situaci… Co Věrce poradí Tony? Jak Vojta zareaguje na její upřímnou omluvu? Jak ostatní? Proč se Věrka znovu úplně sesype?

Franta a Blanka

Plachá Bára zažívá v hospodě docela krušné chvíle s oprsklými štamgasty, kteří si vůči ní dovolují čím dál víc. Zastane se jí nejen Šárka, ale překvapivě také Franta, jenž se tam s ní náhodou potká, když s tátou zajde na oběd. Na Báru to sice udělá dojem, ovšem později u ní Franta všechny nasbírané body rychle ztratí… Z čeho začne Bára Frantu podezírat? Co jí k tomu řekne Bruno? A proč si začne z Franty utahovat kvůli Báře Frodo?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz