Ulice 11.3.2020 - 3848. díl - Zamilovaný Mário

Co udělá s člověkem láska a zamilovanost? Mário je najednou jako vyměněný. Celý jen září, dělá věci, které dosud nedělal, neustále se usmívá, až je to všem podezřelé. Je jim jasné, že se s Máriem něco děje, dokonce je i napadne, že v tom bude nějaká holka. Ovšem Mário zvolí taktiku zatloukání, k níž má opravdu vážný důvod... Proč Mário najednou nechce přiznat, jak se věci mají? Kdo je jeho vyvolenou, do níž se zamiluje až po uši? Čeho všeho je schopen kvůli své lásce? A jakou platí daň za svou zamilovanost?

Nyklová je naprosto pohlcená svou hrou. K jejímu velkému překvapení se Mário začíná zastávat hlavní ženské záporné postavy, což by u něj nečekala. Ten se hájí, že nic není tak černobílé, jak se na první pohled zdá. Ovšem Nyklová nechce o změnách ve scénáři ani slyšet. Zamilovaný Mário bohužel nevidí, jak jím Ája i nadále šikovně manipuluje… Čím se Ája pochlubí svému právníkovi? Jak si omotává Mária kolem prstu? A co dělá velkou starost Lumírovi či Nyklové?

Zdenka a eutanázie

Zdenka se pokusí hned ráno přesvědčit Magdu, aby se na ni tak nevázala a někam odjela sama, něco zažila, dokud může. Magda o tom však nechce ani slyšet. Ráda by to podnikla s ní, ovšem to Zdenka stále odmítá. Magdě pravý důvod nepoví, před Ančou je ale přeci jen o trochu sdílnější… S čím se jí svěří? Z čeho docela mrazí? Jakou oporou je Zdenka Magdě, když se sesype? A jak si Zdenku předchází Kaštan?

Konec pátrání po Janině otci

Jana se vrátila z Bejrútu plná zážitků, o něž se okamžitě podělí s Brunem, který ji brzy ráno vyzvedával na letišti. Otevřeně mu přizná, že by tam nejradši zůstala napořád, i když se jí potvrdila mámina slova. Vzápětí Bruna docela překvapí rozhodnutím, že s pátráním po otci končí… Proč se Jana tak rozhodla? A jak se s Bárou domluví ohledně nového spolubydlícího?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz