Ulice 12.3.2020 - 3849. díl - Usmiřování Patrika a Veroniky

Jak těžké je někdy usmíření s těmi nejbližšími? Kdo by měl udělat první krok? Josef trucuje už téměř měsíc kvůli tomu, že mu Veronika rázně vymezila mantinely a zastala se Martina. Veroniku rozkol s tátou mrzí stejně jako rozchod s Patrikem, k němuž došlo jen pár dní před jejím kolapsem. Oba dva jí v životě chybí, a tak vyšle do světa signály, že by se to mohlo změnit… Jak zvládnou usmiřování? Co je pro Josefa i Patrika nejdůležitější? A co pro Martina a Filipa?

Šárka a Martin krizi zažehnali. Oba se nyní snaží, aby to mezi nimi bylo jako dřív. Martin dává Šárce všemožně najevo, jak mu na ní záleží, ovšem opět ji musí trochu zklamat kvůli své rodině. O tom nemá tušení Veronika, která nyní vztah s Martinem hodně řeší. A nejen s ním. Ráda by se usmířila i s tátou, jenž Martina nemůže i nadále ani cítit… Čím Martin nakonec potěší Šárku? Jak to s ním má Veronika? Jak dopadne Veroničino usmiřování s tátou? A co Veronice prozradí Blanka?

Bydlení u Franty u Jany a Báry

Jana nechce na Báru tlačit, ale je třeba co nejrychleji vyřešit nového spolubydlícího a dát vědět Frantovi. Bára si to vezme na starost, i když to pro ni není ani trochu jednoduché. Frantu pozve do hospody, aby ho mohla poznat i Jana a aby se společně dohodli, jak to bude dál. Jana ale neřeší jen nového spolubydlícího. Zastaví se za ní máma, aby zjistila, k čemu Jana dospěla. A ani tentokrát to bohužel neproběhne v klidu… Co holky navrhnou Frantovi? Co se Jana náhodou dozví od mámy? A čím večer překvapí Bruna?

Ája zpracovává Mária

Mário je v tom po včerejšku až po uši. Dokonce i Vendula si o něm začíná myslet, že je zamilovaný, ovšem Mário jí to nepřizná. Svěří se jen malému Lexíkovi, na něhož praskne, že se také zamiloval. Na vztahu začnou pracovat i Lumír se Světlanou, kteří by rádi restartovali své manželství… Co Lumír vymyslí? Jak se vyvine jejich rande? A jak Ája opět zapracuje na Máriovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz