Ulice 13.3.2020 - 3850. díl - Blanka trvá na rozvodu

Kdy člověk ztratí poslední kapku naděje, že by se mohly vrátit staré časy a on získal nazpět to, co ztratil? Zatímco Luděk to nevzdává a nenápadně znovu dobývá Blanku, pro tu je jejich manželství uzavřenou kapitolou. Chce se rozvést, což nyní prozradí i dětem, které napadne, že by se k nim táta mohl vrátit… Jak na máminu novinku zareagují? Co se moc nezdá Vlastimilu Peškovi, kterému Blančin manžel příliš nesedl? A jak to spolu mají Kristýna a Denis? Jsou jen kamarádi, nebo spolu chodí?

Kristýna zkusí hned ráno přesvědčit mámu, aby ji pustila odpoledne do Coolny. Adam se za ni přimluví, takže Blanka nakonec svolí. Zároveň oběma prozradí, že minulý týden podala žádost o rozvod, čímž jim odpoví na otázku, jestli se k sobě s tátou náhodou nevrací. Zatímco ona to má vyřešené, Luděk dělá vše pro to, aby na ni opět zapůsobil… Co se nezdá Vlastimilu Peškovi? Co Luděk Blance navrhne? A jak to spolu mají Kristýna a Denis? Co by se rodičům Kristýny určitě nelíbilo?

Patrik a Veronika

Josef přijede hned ráno za Veronikou a Filipem s penězi na Filipovu autoškolu. Ten je za to rád, protože to znamená, že si může udělat papíry co nejdříve. Hned si s tátou domluví i první jízdu. Ani jeden z nich přitom netuší, že Veronika čeká odpoledne překvapivou návštěvu… Co Patrik přizná Veronice? Co jí navrhne? Co jeho přítomnost u Veroniky udělá s Martinem a Filipem? Jak to vezmou? A jak na to zareaguje Šárka?

Těžká zkouška pro Simonu a Rudolfa

Mário je v tom až po uši. O Áje si už dokonce i zpívá, ovšem před Vendulou, která ho nachytá, okamžitě mlží, aby ji svedl na falešnou stopu. Jenže ta ho stejně prokoukne, protože jsou věci, které už prostě neokecá. Ája si tak může mnout spokojeně ruce, neboť tenhle plán jí, zdá se, vychází. Zato na radnici to úplně podle jejích představ nejde… Co prozradí Pokladníkovi? Proč si Pokladník podá Tondu Hložánka? Jaké romantické překvapení připraví Světlana Lumírovi? A co dělá s Máriem zamilovanost? Co nakonec přizná?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz