Ulice 16.3.2020 - 3851. díl - Kristýna zklamává Adama

Co dokážeme u svých blízkých tolerovat, a co je pro nás už přes čáru? Jak drsné může být občas prozření? Adam je Kristýně oporou, může se na něj spolehnout, zejména co se Denise týče. Kryje ji, vychází jí vstříc, jen aby se s Denisem mohla vidět. Věří jí, že Denis není žádná fetka a ani drogy nedealuje. Teď ale zjistí, jak slepá může být láska a co je Denis doopravdy zač. Co je pro něj pořádně ledová sprcha? Jak si to vyřídí s Kristýnou? A co to udělá s jejich sourozeneckým vztahem?

Kristýna hned ráno přemluví mámu, aby ji pustila s Adamem a Petrou ke kámošovi na promítání. Celou pravdu si pro jistotu nechá pro sebe. Blance je jasné, že se jedná spíš o mejdan, ale Adam se Kristýny zastane a slíbí, že na ni dohlédne a společně dorazí včas domů. Jenže večer se to u Denise všem vymkne z rukou… Co se stane? Co je pro Adama poslední kapka a jaké to má následky? A proč Vlastimil Pešek svolá krizový štáb? Na čem se s Marií dohodnou?

Veronika na vyšetření

Veronika se brzy ráno chystá na vyšetření, které jí zařídil Patrik. Filip si o ni dělá starost, nejraději by jel do nemocnice s ní. Veronika to odmítne, neboť je již dohodnutá s Patrikem. Filip to bere, ale když se máma dlouho nevrací, začne se nervovat, co s ní je. Tátovi ale nezavolá, takže ten znovu zapracuje na vztahu se Šárkou… Jak na tom je Veronika? Jaké zprávy se v nemocnici dozví? Jak to spolu mají Veronika a Patrik? Čím Patrik nasadí Filipovi brouka do hlavy? A čím Šárka nepříjemně zaskočí Martina?

Věrka a Vojta

Lubošovi dělá starost Věrka, která je v poslední době hodně přešlá. Trápí se kvůli zákazu návštěv syna a jeho rodiny, byť Mára tátu ujistí, že se o striktní zákaz nejedná. Jen to chce podle něj víc času, než si vše sedne a Vojta ji zase vezme na milost… Co si o tom myslí Tony? Co Věrce doporučí? Jakou velkou novinku má Karla? A čím Máru docela raní?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz