Ulice 17.3.2020 - 3852. díl - Márova žádost o Karlinu ruku

Jak dát najevo té, na které vám opravdu záleží, že ona je ta pravá, že s ní chcete strávit zbytek života? Mára se k tomu odhodlává již delší dobu, teď se rozhodne jít do toho. Jenže v případě Karly, předat zásnubní prsten není tak jednoduché, jak si původně myslel. Rád by ji požádal o ruku způsobem, který je hodně romantický, tak, aby na to nikdy nezapomněla. Co vymyslí? Jaké jsou plány, a jaká realita? Romantika i zásadní chvíle pro vztah Karly a Máry již tento týden v Ulici!

Karla a Mára se snaží fungovat jako správní rodiče, ale občas něco nevychytají. Naštěstí dokážou hbitě jednat a případné problémy okamžitě vyřešit, byť možná trochu nestandardně. Akční je v poslední době hlavně Mára, kterého o to více mrzí, že formálně rodinou stále nejsou. Rád by to napravil, jenže narazí na nečekané překážky… Co dělá Márovi vrásky na čele? K čemu se odhodlá a s jakým výsledkem? A co ho naopak povzbudí a potěší?

Těžká zkouška pro Simonu a Rudolfa

Atmosféra v dětském pokoji Kristýny a Adama by se dala po ránu krájet, jak je u nich dusno. Kristýna se snaží u bráchy vyžehlit včerejšek, ale ten je tentokrát nekompromisní. O nějakém usmíření nemůže být řeč. Navíc si kvůli Kristýně i on začíná dělat starosti, protože je mu jasné, že se díky Denisovi řítí po hlavě do pořádného průšvihu… Jak se to mezi nimi vyostří? Proč to zaskřípe i mezi Kristýnou a Petrou? Jak si chce Luděk koupit Blanku? A jaké překvapivé informace se dozví v Jihlavě Marie?

Novinky u Alice a Franty

Alice má pro Bedřicha jednu velkou novinku, jež se týká její budoucnosti. Podobně je na tom i Franta, kterého čeká v brzké době velká změna. A zdá se, že na lepší časy se konečně zablýskne i u Dana… Co je nového u Alice, a co u Franty? Jaké nečekané provozní potíže řeší Bedřich? A co se dozví Dan?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz