Ulice 18.3.2020 - 3853. díl - Další Danův trapas

Jak těžké to má občas kluk, který je na všechno sám a o němž si téměř všichni myslí, že je naprostý mimoň? Jaké trapasy se mohou stát snad jen jemu? Osiřelý Dan se snaží prát se životem, jak jen může, ale osud mu neustále hází nové a nové klacky pod nohy. Tentokrát se mu přihodí takový trapas s Alicí, že je rudý až za ušima a nejraději by se na místě propadl do země… Při čem ho Alice nechtěně přistihne? Jak zareaguje? A co Dana srazí tento týden do kolen? Co je pro něj další velká rána?

Franta a Bedřich zjišťují každým dnem, jak náročné je společné bydlení s Danem. Opět se kvůli němu moc nevyspí, byť se Dan snaží, jak jen může, aby překážel co nejméně. Neúmyslně však prověřuje Bedřichovu trpělivost i pevné nervy každým dnem. A nebyl by to on, aby se mu nestaly další trapasy… Proč prchne před Alicí? Co pobaví dokonce i Bedřicha? A jaké špatné zprávy Dana znovu srazí do kolen?

Márův další pokus s žádostí o ruku Karly

Karla včera Márovu žádost o ruku prospala, ale díky náhodě všechno praskne dřív, než by Mára chtěl. Ten ráno statečně zatluče, k čemu se večer odhodlal. Jenže při jeho smůle Karla objeví prstýnek, který mu večer vypadl z ruky. A nebyla by to ona, aby hned nezačala jednat a nepřipravila mu velké překvapení… Jak dopadne další pokus o žádost o ruku? Co Karlu docela zklame? A jak Věrka zapracuje na usmíření s Vojtou?

Ota a Landová

Ota už neví, čemu věřit. Když na stole najde vzkaz od Landové týkající se úklidu kabinetu přírodopisu, okamžitě za tím vidí další kousek Jakuba a spol. Pro jistotu si to u Landové ověří, jenže si kvůli tomu jen znovu naběhne. Ke všemu si tentokrát příliš nevydechne ani doma, neboť s Hedvikou čekají návštěvu, před kterou se musí mít na pozoru… Čím Ota namíchne Landovou? Co na něj chystají kluci? Jak na tom je Boženka Puklická? A co je nanejvýš podezřelé?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz