Ulice 19.3.2020 - 3854. díl - Máriova nová láska

Co je pro nás ve vztahu nejdůležitější? Každý to má jinak. Zaláskovaný Mário chce být se svou holkou zákonitě co nejvíce a užít si i trochu intimity. O to víc ho překvapí i potěší její reakce, když to na ni zkusí. Jeho vyvolená s tím totiž nedělá žádné cavyky, právě naopak. Jde přímočaře na věc. Ale i to má jeden drobný háček… Jaký? A jak se s tím zamilovaný Mário popasuje? Jakou dračici si nabrnknul?

Zamilovaný Mário se i nadále vznáší na svém růžovém obláčku, aniž by tušil, že Áje padl do pasti. Ta si jde cíleně za svým, což imponuje zejména Pokladníkovi, který se nechá slyšet, že o ni nechce v žádném případě přijít. Ostatně její advokát se opravdu činí, aby ji z toho vysekal… Co jí doporučí tentokrát? Před čím ji varuje? Jak půjde Ája na věc s Máriem? A jak si poradí Růža se svou rolí?

Hledání nového bydlení pro Dana

Bedřich, Alice i Franta se snaží ráno povzbudit Dana, jenž se ocitl v nelehké situaci. Všem je jasné, že si Dan musí co nejdříve sehnat nové bydlení kvůli obrovskému navýšení nájmu. Jenže to není v dnešní době vůbec jednoduché. Franta i Alice mu hned přislíbí pomoc. Později udělá to samé také Anča. A právě ta přivede Dana na myšlenku, jak problém s bydlením vyřešit… Co Dana napadne? Jak to vezme Franta? A jak Bedřich?

Kluci si nedají pokoj

Kluci se opět domlouvají na Otu. Čím více přitvrzují, tím méně se to líbí Filipovi, podle kterého to už začínají přehánět. Samotný Ota má kvůli klukům nervy na pochodu a začíná být i mírně paranoidní, což se projevuje nejen ve škole, ale také doma. A bohužel to neunikne ani jeho matce… Co se stane? Co máma doporučí Otovi? Proč dochází trpělivost už i Hedvice? Co Ota nezvládne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz