Ulice 24.3.2020 - 3856. díl - Filipovo velké rozhodnutí

Dokážeme jít za svým snem a překonávat kvůli tomu překážky, jež nám osud staví do cesty? Mámina nemoc Filipa hodně změnila. Uvědomil si, co je v životě důležité i co by on sám rád změnil a dělal. To se však liší od představ jeho blízkých, kteří to samozřejmě nenechají jen tak. Podaří se Filipovi dokázat, že se rozhodl pro správnou cestu? V kom najde překvapivě oporu? A k jaké velké změně dojde u Martina a Veroniky?

Martinova nálada klesne po rozhovoru s právníkem na bod mrazu. Rád by totiž začal řešit rozvod s Veronikou, jenže si k tomu nevybere ten správný čas. Špatné načasování se vymstí také Filipovi, který se pochlubí dědovi svými plány do budoucna… Co Martinovi doporučí Honza? Jak se to týká také Šárky? Čím Filip namíchne dědu? A jak jeho novinku vezme máma?

Vendula podezírá Pavla z nevěry

Mário ráno září zamilovaností a štěstím. Pavlovi se hned pochlubí hodně žhavým víkendem a zároveň ho ujistí, že byt je naprosto v pořádku. Jenže Vendula si po návratu domů všimne maličkosti, jež je pro ni dostatečným důkazem, že ji Pavel podvádí. Okamžitě začne vyzvídat u Mária, co se u nich dělo, ale ten zatluče, co může… Jak si Vendula podá Pavla? Co všechno se nakonec provalí? Jakou roli v tom všem sehraje Ája? A jaké problémy má Mário kvůli své lásce?

Sžívání Franty a Báry

Franta se snaží chovat přátelsky a vstřícně k Janě i Báře. Zatímco s Janou hned najdou společnou řeč, plachá Bára si drží odstup. Franta to ale nevzdává. Jen co se odpoledne vrátí domů, pokusí se s Bárou navázat kontakt. Na rozdíl od Báry se Jana doma příliš neohřeje. Opět totiž rozjíždí pátrání po otci… Na jakou stopu se Jana dostane? K čemu se rozhodne? Kdo jí je velkou oporou? Jaké novinky pro ni má Elen? A čím Franta překvapí Báru?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz