Ulice 25.3.2020 - 3857. díl - Posun mezi Bárou a Frantou

Jak se na člověku podepisují traumatizující zážitky, jež má za sebou? Jak to ovlivňuje jeho chování? A jak málo stačí, abychom si o jiném udělali mylný názor? Plachá Bára si drží Frantu stále dost od těla, i když ten se snaží být vstřícný a prolomit ledy. Tím se to ale mezi nimi paradoxně jen zhoršuje. Až nyní dojde k nečekanému posunu díky nedorozumění, jež zásadně ovlivní Bářino vnímání Franty. K čemu Bára dospěje? A jak začne od tohoto momentu Frantu brát?

Franta se snaží spřátelit s Janou a Bárou, aby u nich doma nebylo takové dusno. Zatímco Jana s ním nemá nejmenší problém, Bára stále neví, na čem s ním je. Až dnes se ujistí, jak se u něj věci mají. Jistotu bude mít konečně i Jana, jež pořád pátrá po svém otci… Co se Jana dozví? Jaké setkání ji docela rozhodí a proč? Co udělá dál? A jak to má Bára s Frantou? K čemu se překoná?

Rozinina radostná novina

Veronika si rozhodně nemůže stěžovat, že se u ní nic neděje. Včera řešila Filipovu novinku, dnes ráno ji překvapí svou radostnou zprávou Rozina. Ostatně Rozina se ozve i tátovi, takže Martin a Veronika mají opět co probírat. To ale není jediná věc, na kterou přijde řeč. Další na řadě je jejich rozvod… Jak se k tomu Veronika postaví? Co si Martin a Veronika myslí o Filipových plánech do budoucna? Proč je Šárka v práci úplně mimo? Jaká překvapivá posila se objeví v salonu? A co Rozina oznámí svým blízkým?

Těžká zkouška pro Simonu a Rudolfa

Petr Kaštan je opět na lovu. Jeho kořistí je tentokrát Zdenka, kterou iniciativně pozve na badminton. Zdenka ho bere s rezervou, ale i tak si dá záležet, aby jí to při sportu slušelo. Magda ji v jejích aktivitách podporuje, ovšem zároveň ji před Kaštanem varuje. Ještě větší starost jí však dělají máminy nákupy… Jakou skvělou novinku má pro Zdenku Tomáš? Co Magdu znepokojuje? A jak se s tím vyrovnává?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz