Ulice 26.3.2020 - 3858. díl - Kaštan ubližuje Zdence

Co dělá s psychikou člověka vědomí, že trpí nevyléčitelnou nemocí, jež se neustále zhoršuje? Jak dokážou ublížit egoističtí omezenci, kteří si nevidí na špičku nosu? Zdenka se s Alzheimerovou chorobou pere, jak nejlépe umí. Bohužel jí, Magdě i Tomášovi začíná být jasné, že nemoc postupuje čím dál rychleji. A aby toho nebylo málo, Zdenku hodně zasáhne i neomalené chování Petra Kaštana, jenž se o její nemoci náhodou dozví… Jak začne Zdenka maskovat projevy zhoršení svého zdravotního stavu? Co je pro její blízké varovným signálem? Jak jí ublíží Kaštan? A s čím se Zdenka svěří tento týden Anče, která se stává její vrbou?

Magda si dělá starost o mámu, která dnes vyráží do neznámého prostředí – na badminton s Kaštanem. Zdenka jí ale naznačí, že naprosto zbytečně. Do haly jde s Kaštanem a vrátí se také s ním. Odpoledne však Zdenka na místo srazu nedorazí. Bohužel to je jen dalším signálem jejího zhoršujícího se zdravotního stavu… Proč Zdenka nepřijde na sraz? Co je pro Magdu i Tomáše další indicií, že je na tom opět o něco hůř? A jak Kaštan zareaguje na informaci o její nemoci?

Rozvod Veroniky a Martina

Martin i Veronika mají ráno plnou hlavu starostí, i když každý z jiného důvodu. Zatímco Martin řeší hlavně Filipovo rozhodnutí přestoupit na učňák a Rozininu svatbu, Veronika se obává výsledků vyšetření a možných komplikací. Patrik je Veronice velkou oporou, zato mezi Martinem a Šárkou to opět trochu zadrhne… Jak na tom je Veronika? Jak bere Filip Patrika? Podaří se Filipovi přesvědčit rodiče, aby mu dovolili odchod z gymnázia? A jak Filip vezme informaci o rozvodu rodičů?

Kristýniny tajné schůzky s Denisem

Kristýna se stále tajně schází s Denisem. Přestože jí ho rodiče zakazují, Kristýna se ho nehodlá vzdát. Doma se snaží neprovokovat, ale na rodiče se nyní dívá hodně kritickýma očima. To, co dříve přehlížela, je nyní pro ni jen důkazem jejich pokrytectví. Táta s mámou ji svým chováním bohužel jen utvrzují v tom, že se nemýlí… Jaký důvod k oslavě má Luděk? Co je pro Kristýnu jen dalším potvrzením pokrytectví rodičů? A proč by se měla mít Blanka před manželem na pozoru?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz