Ulice 31.3.2020 - 3860. díl - Dan a ženy

Jak nabírat cenné zkušenosti, když si v kontaktu s lidmi nevěříte? Dana jeho jinakost hodně omezuje, bohužel i ve chvílích, kdy mu na něčem opravdu záleží. Ožehavým tématem jsou u něj zkušenosti s ženami, ovšem právě tohle téma s ním nyní otevře Miloš s vervou jemu vlastní. Jakou mu dá lekci? Jak na to Dan zareaguje? A kdo dnes padne Danovi na první pohled do oka?

Alice jen září štěstím. Pro Bedřicha má báječné novinky, jež znamenají spoustu velkých změn. Novinku má pro Anču také Ema, jež za ní přijde do bistra. Díky tomu se neplánovaně seznámí s Danem, kterého pořádně rozhodí… Jaké skvělé zprávy potěší Alici? Co je nového u Emy? A co doporučí Danovi Miloš?

Luděk zasahuje

Luděk vtrhne nad ránem k Blance kvůli Kristýně. Evžena, jemuž se jeho chování ani trochu nelíbí, okamžitě odpálkuje a trvá na tom, aby Blanka zkontrolovala, zda je dcera doma. Vzápětí přitlačí Adama ke zdi, aby jim prozradil, kde by mohla Kristýna být. Jakmile se dozví adresu Denisova bytu, ihned tam s Blankou vyrazí, aby dceru srovnali do latě… Jaký poprask způsobí Blanka a Luděk u Denise? Co je pro Kristýnu hodně potupné? Proč povolí nervy Evženovi a jaké to má následky? Co je poslední kapkou pro Adama? A s čím se Blanka svěří Evženovi?

Mário na radnici

Zamilovaný Mário bojuje o svou lásku, jak jen může. Před Nyklovou, Pelcovou a Růžou se Áji neustále zastává, před Pavlem a Vendulou vytrvale mlží, s kým nyní chodí. A protože se mu Áje stýská, vypraví se za ní na radnici, čímž se jí postará o hodně nepříjemné chvilky… Jaké? K čemu Mário inspiruje starostu? Co Ája jen hodně těžko rozdýchá? Jak zareaguje na Máriův návrh dalšího sexu? A jak se vyvine nečekané shledání Mastného a Pumrové?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz