Ulice 1.4.2020 - 3861. díl - Danova rusovláska

Jak sbalit holku, která se vám líbí? Jak zjistit, jestli je volná, když si ani trochu nevěříte a máte strach, abyste něco nepokazili? Nesmělému Danovi padla do oka dlouhovlasá rusovláska, která je podle něj jiná než ostatní holky. Normálně se s ním baví, je zajímavá, hezká, chytrá, pohodová, takže by s ní rád trávil co nejvíce času. Má to ale malý háček. Netuší, jak to má ona s ním… Čím ho dotyčná překvapí? Komu se Dan svěří se svými srdečními trabli? A co všechno se o holce, do které se zakoukal, dozví?

Alice je ženou činu. Ráno přijede za Bedřichem se dvěma velkými taškami a prosbou o azyl, aby nemusela denně dojíždět. Překvapenému Bedřichovi vysvětlí, že si vzala na dva týdny dovolenou, aby mohla vypomáhat jednomu kováři. Podle Miloše je to ale jasné – Alice se k Bedřichovi tímto stěhuje. U Bedřicha však i nadále bydlí Dan, který udělá vše pro to, aby se znovu setkal s Emou… Čím Dan překvapí? Jak ho Ema bere? Jakou další velkou novinku má Alice? A proč se kvůli tomu chytne s Bedřichem?

Luděk manipuluje Blanku

Luděk nastolil Kristýně přísný režim. Ráno ji zaveze do školy, po vyučování ji hodlá vyzvednout, aby ji měl pod dohledem. Zároveň jí navrhne, že by si spolu mohli zajít zahrát tenis, ale naštvaná Kristýna ho rychle odpálkuje. Blance dělá Kristýna velké starosti, a tak se nechá Luďkem přesvědčit k něčemu, co by ji jinak ani ve snu nenapadlo… Jak Luděk Blankou manipuluje? S kým se Kristýna normálně baví? A jak se k dění v rodině postaví Adam a Evžen?

Máriovy tajnosti ohledně Áji

Zatímco Mário má plnou hlavu své lásky, Nyklové dělá vrásky na čele divadlo. S Jarmilou Pelcovou se shodnou, že je třeba urychleně promluvit Růže do duše, protože se kvůli své roli natolik změnila, že to už všem začíná být podezřelé. Vendule je ovšem nejvíc ze všech podezřelý Mário, který pořád tají, s kým chodí… Čím Mário překvapí Áju? Čím se pochlubí Pavlovi a Vendule? A co navrhne Nyklové Růža?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz