Ulice 2.4.2020 - 3862. díl - Zamilovaná Kristýna se nevzdává

Čeho všeho je schopen rodič, aby ochránil své dítě před nebezpečím a malérem, do kterého se podle něj po hlavě řítí? Luděk a Blanka dělají vše pro to, aby Kristýnu odstřihli od Denise, jehož mají za feťáka, který by mohl jejich dceři naprosto zničit život. Zamilovaná Kristýna si takový zásah do soukromí ale nemíní nechat líbit a hbitě se podle toho zařídí. Jenže rodiče to zjistí a ihned nastolí ještě tvrdší opatření, v nichž sehraje svou roli i policie… Co je už hodně silná káva? Jakou reakci to vyvolá? A jak se k tomu postaví Evžen, Adam či Marie?

Kristýna nedokáže odpustit Adamovi, že prozradil rodičům, kde bydlí Denis. Adam toho už má plné zuby a docela důrazně jí doporučí, aby se konečně probrala. Přizná, že o ni měl strach stejně jako rodiče, což si naštvaná Kristýna vůbec nepřipouští. Blanka je z Kristýny už natolik zoufalá, že udělá něco, co za normálních okolností sama odsuzuje… K čemu se Blanka odhodlá? Co všechno to způsobí? Co je poslední kapkou pro Evžena? A čeho všeho je schopen kvůli své rodině Luděk?

Sbližování Emy a Dana

Mezi Alicí a Bedřichem je dusno i po ránu, přestože Bedřich se hodně snaží o prolomení bariér. Alici jeho včerejší slova hodně zasáhla, ovšem jak se později ukáže, vezme si je k srdci. Na rozdíl od Bedřicha je u Dana vše zalité slunce. Dokonce dostane od Emy i dárek… K čemu se Alice rozhodne? S jakým výsledkem? Na čem se dohodne Dan s Emou? A jak chce vyřešit Danův problém Miloš?

Martin nešťastný kvůli Filipa

S Martinem opět není řeč. Znovu se nervuje kvůli Filipovi, znovu to odnáší Šárka, na kterou utrhne, když se mu snaží zvednout náladu a zprostředkovat pohled na to, co ho trápí, z jiného úhlu. Martin by rád přivedl Filipa k rozumu, ale ten se nedá… Čím Filip překvapí tátu? Na čem se spolu dohodnou? A jak to vezme Veronika?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz