Ulice 9.4.2020 - 3866. díl - Danovo rande

Jak sbalit holku? Jak na ni zapůsobit a nepromarnit šanci, která se už nemusí opakovat? Dan přípravy opravdu nepodceňuje. V koupelně je déle než holka před prvním rande, dává si na sobě záležet, zároveň si shání i nejrůznější informace, aby řeč nestála. Milošovi, jenž přijde za Bedřichem, je hned jasné, oč se jedná. A nebyl by to on, aby Dana okamžitě nezásobil cennými radami a teoriemi, jak by mělo rande probíhat, aniž by tušil, kdo je tou jeho vyvolenou. Co na to Dan? A jak se jeho schůzka vyvine?

Dan se opět zastaví v bistru na polévku, ale tentokrát je jako vyměněný. Anče přizná, že jde dnes za Emou do zoologické podívat se na hady, o které se tam nyní stará. Evidentně se na setkání s Emou hodně těší, což se projeví třeba i tím, že později stráví v koupelně víc času než holka před prvním rande… Jakou taktiku doporučí Danovi Miloš, aby na schůzce zabodoval? Jak si Dan užije rande s Emou? Co ho hodně potěší? A čím ho dostane Alice?

Setkání Jany a Pečinky

Jana se přihrne do Coolny za Brunem jako velká voda a hned s ním začne probírat knížku, kterou právě dočetla. Bruna docela překvapí, protože ani v nejmenším nečeká, že se objeví. Stejně velké překvapení zažije vzápětí Jana, jíž se ozve Pečenka, aby se s ním domluvil na setkání… Co je pro Bruna velkou novinkou? Jaký je Janin biologický otec? Jak se jejich setkání vyvine? A co Franta přizná Frodovi ohledně Báry?

Otovo peklo ve škole

Ota ráno není ve své kůži, což okamžitě zaregistruje Hedvika. Ráda by věděla, co se děje, ale Ota se jí nesvěří. Vymluví se na náročné přípravy do školy a raději rychle zmizí, aby unikl jejím zvídavým otázkám. Jen co dorazí do školy, začne mu docela peklo. Nejprve si na něm smlsne Landová, pak jeho třída… Proč se do sebe znovu pustí Landová s Kalinou a co z toho vzejde? Co provede Otovi Landová a co jeho třída? Jak všechno praskne? Co Otovi doporučí Magda? A co nakonec přizná Hedvice?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz