Ulice 14.4.2020 - 3868. díl - Ema a Dan

Jak berou otcové partnery svých dcer? A jak s nimi občas zamává realita, která by je nenapadla ani v tom nejdivočejším snu? Ema se Bedřichovi ani Milošovi příliš nesvěřuje se svým soukromím. Už vůbec s nimi neřeší kluky, protože v případě Miloše si dovede živě představit, co by následovalo. Ani jeden z nich proto nemá tušení, že se Ema už nějaký čas vídá s Danem. Teď se to provalí, navíc takovým způsobem, že z toho budou Bedřich i Miloš na infarkt… Jak to spolu mají Dan a Ema? Jak všechno praskne? A z čeho se Bedřich i Miloš docela orosí?

Bedřich toho v noci moc nenaspí nejen kvůli Alici a jejímu skřípání zubů. Bezesnou noc mu způsobí hlavně Dan s Emou a obrovská nejistota, k čemu mezi nimi došlo. Hned ráno podrobí Dana křížovému výslechu. To, co se dozví, mu moc nepřidá, takže ty dva začne okamžitě řešit… Co mu Dan prozradí? Jak to začne Bedřichřešit? Jak se k tomu postaví Miloš? Co namíchne Emu? Jaká aféra v rodině z toho vznikne?

Ája je těhotná

Vilma Nyklová coby režisérka se do zkoušky nového představení položí s vervou sobě vlastní. Proto si ani nevšimne, že mají nezvaného diváka, kterým není nikdo jiný než Ája. Té samozřejmě brzy dojde, o čem představení je. A rozhodně to nenechá jen tak. Její pomsta je opět sladká… Jak si Ája vychutná Nyklovou a její rodinu? Jak se pokusí potopit představení? Čím šokuje Mária? A jakou novinkou se pochlubí svému právníkovi?

Zdenka se chystá do Paříže

Zdenka se před plaváním zastaví v bistru pro něco malého k jídlu. Celá jen září, těší se s Tomášem do Paříže. Anča doufá, že ji už opustily chmurné myšlenky, ovšem Zdenka to vidí jinak. Později se i Magda znovu přesvědčí, že mámin zdravotní stav se rychle zhoršuje… Čím Zdenka znepokojí Anču? Co odhalí Magda? Jak Zdence pomáhá Tomáš? A jakou informací právě Tomáš Magdu uklidní?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz