Ulice 15.4.2020 - 3869. díl - Zdenčin zásadní problém

Co může z minuty na minutu změnit naše rozhodnutí? Co je pro nás zásadním přelomem, od kterého se pro nás začne odvíjet vše jinak? Zdenka se pere se svou nemocí, jak jen může. Užívá si každého dne, snaží se žít naplno, nyní se dokonce chystá s Tomášem do Paříže. Jenže její zdravotní stav se neustále zhoršuje. Teď se bohužel stane něco, co Zdenkou pořádně otřese, něco, kvůli čemu radikálně změní své plány… Co se Zdenkou pořádně zamává? Jak se to podepíše na jejích vztazích s Magdou, Tomášem či Ančou? A jak to ovlivní její další život?

Nyklová i Vendula řeší od samého rána Mária a Áju. Zatímco namíchnutá Nyklová to probírá s Lumírem, Vendula soptí doma před Pavlem. Daleko víc než na Mária je naštvaná na Áju, protože nevěří, že by se zrovna ona tak náhle do Mária zamilovala. Přitom netuší, jak blízko je opět pravdě. Samotná Ája si ji navíc později znovu náležitě vychutná… Co jí provede? Jak ovlivní právě Ája další zkoušky představení pod taktovkou Nyklové? A co Mário přizná Vendule a Nyklové?

Zdenčina ataka

Zdenka se už nemůže dočkat výletu do Paříže. Zítra s Tomášem odlétají, takže si Zdenka přes den připravuje věci s sebou a balí cestovní kufr, aby na nic nezapomněla. Když má nejvíc napilno, znovu bohužel zaútočí její zákeřná nemoc. Tentokrát však mnohem razantněji než kdykoliv dříve. Zdenka se najednou ocitne sama, ztracená, bez šance na pomoc. Ke všemu se stane něco, co jí natolik otřese, že radikálně změní své plány… Co je pro Zdenku velkou potupou? K čemu dospěje? A jak to vezmou ti, kteří se o tom dozvědí?

Luděk se nevzdává

Evžen navrhne Blance prodloužený víkend na statku, což ji okamžitě nadchne. Náladu jí ale vzápětí zkazí Kristýna, která suše prohlásí, že se jí tam nechce. Dusno by se dalo v chvíli u Blanky doma zase krájet. A bohužel bude ještě hůř. Do dění se opět vloží Luděk, jenž se začne znovu montovat do Blančina života… Jak to Luděk zkusí na Blanku tentokrát? Co jí navrhne? Jak se to dotkne i Kristýny? A koho z rodiny začne Kristýna zpracovávat, aby dosáhla svého?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz