Ulice 16.4.2020 - 3870. díl - Patrik a Veronika opět spolu

Není pozvání jako pozvání. Patrik a Veronika jsou opět spolu, jejich vztah se i nadále prohlubuje. Chtějí s tím druhým co nejvíce sdílet svůj život, trávit s ním maximum volného času. Patrik nyní pozve Veroniku na víkend s přáteli na horách, což u něj o mnohém svědčí. Ovšem s překvapivým pozváním se tentokrát vytasí i Veronika… Kam Veronika pozve Patrika? Čím ho okouzlí natolik, že se do ní zamiluje ještě víc? A jak zareaguje na jeho pozvání?

Martin se těší na Velikonoce, které plánuje strávit se Šárkou. Jenže ta využije nečekané příležitosti, jež se jí naskytne, a kývne na nabídku, která je pro ni hodně lákavá. Velikonoce ve dvou by rád strávil i Patrik, jenž přijde za Veronikou s nečekaným návrhem… Proč dá Šárka košem Martinovi? Co vymyslí Patrik? A co napadne Veroniku? Čím Patrika dostane?

Zdenka ruší cestu do Paříže

Magda se ráno pokouší přesvědčit mámu, aby si to ještě rozmyslela a s Tomášem do Paříže přeci jen odletěla. Zdenka ale nechce o něčem takovém ani slyšet. Nehodlá riskovat, že se jí stane něco podobného jako včera. Je to pro ni hodně traumatický a potupný zážitek, s nímž se nyní musí vyrovnat. Ke všemu ji čeká i nepříjemné vysvětlování Tomášovi, který dosud nic netuší… Jak to Zdenka zvládne? Jak to vezme Tomáš? Co Zdenka přizná se slzami v očích Anče? Co je pro ni dobrá zpráva? A co je pro Anču hodně nepříjemné?

Marie se bojí o Kristýnu

Evžen počítá s tím, že na statek vyrazí všichni už dnes. Jenže Blanka a Adam ho zklamou. Blanka musí do ordinace, Adam má rande s Petrou. Jakmile mu ale máma s Evženem dovolí, že s ním Petra může jet taky, okamžitě začne měnit své plány na celý víkend. Blanka dokonce uvítá, že zůstane doma sama s Kristýnou. Věří, že by se mezi nimi mohly konečně prolomit ledy. Bohužel se později stane pravý opak… Co udělají Kristýna a Marie za Blančinými zády? Proč si dělá Marie velkou starost o vnučku? Co je pro Kristýnu poslední kapkou u nich doma? Co mámě vmete do obličeje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz