Ulice 18.8.2020 - 3872. díl - Ponorka u Martina a Šárky

Jak se poprat s ponorkou, která je čím dál větší? Martin a Šárka se mají rádi, ale už spolu pořádně nedokážou být. Kvůli každé maličkosti mají nepříjemnou výměnu názorů, atmosféra u nich houstne každým dnem. Dnes to mezi nimi opět křísne, i když si oba dva přejí hezký večer ve dvou. Bohužel se jim to opět vymkne z rukou… Komu a proč povolí nervy? A jak na to zareaguje ten druhý?

Zamilovaný Patrik zajde hned ráno za Veronikou, aby se s ní opět viděl. Jiskry mezi nimi lítají na všechny strany, zase spolu skončí v posteli. Na rozdíl od nich to u Martina a Šárky vypadá jako u manželů po dvaceti letech, u nichž už není po vášni ani památky… Co si Šárka vyčítá? Proč to mezi ní a Martinem znovu zaskřípe? A na čem se dohodnou Patrik a Veronika?

Otovy problémy ve škole

Otu čeká další náročný den ve škole. Nejprve šílený puch v kabinetu, jehož zdroj nikdo nedokáže dohledat, vzápětí konflikty s Jakubovou partičkou a Landovou. Kluci si Otu znovu vychutnají, i když ten má snahu nastavit jim jasné meze… Čím jim Ota začne vyhrožovat? Proč a jak si na Otu došlápne Landová? Co Ota vypátrá? A jak se k tomu postaví?

Blíží se premiéra

Nyklová, Pelcová a Růža zkouší o sto šest na blížící se premiéru. Přestože by se jim dotace z radnice hodila, po Máriovi hrdě vzkážou na úřad, že o finance nestojí kvůli Áje. Ta ovšem šikovně manipuluje nejen Máriem, ale také starostou… Co jim Ája napovídá? Co se moc nezdá Máriovi? A jak na to Ája zareaguje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz