Ulice 19.8.2020 - 3873. díl - Mário se dovídá o těhotenství Áji

Co člověk očekává od fungujícího vztahu? Zamilovaný Mário by rád s Ájou normálně chodil, ale ta si ho stále drží od těla. Mário její chlad cítí, snaží se v ní vykřesat jiskru vášně, jenže se mu to stále nedaří. A tak se rozhodne k radikálnímu kroku. Ovšem Ájina reakce je stejně radikální a Máriovi doslova vyrazí dech. Oznámí mu totiž novinku, která by ho nenapadla ani v tom nejdivočejším snu… Jak Ája zažehná hrozící malér? A co to udělá s Máriem?

Ája si myslí, že má Mária omotaného kolem prstu, jenže to není tak úplně pravda. Toho už přestává bavit, jejich chození nechození, a tak se po konzultaci s Pavlem rozhodne k radikálnímu řezu… Jak chce Ája vztah s Máriem zachránit? Co s ním pořádně zamává? Jak si poradí Tonda Hložánek s paličatými seniorkami? A co sekne s Lumírem?

Puch v Otově kabinetu

Ota se snaží zabránit průšvihu a rozmáznutí kauzy puchu v kabinetu. Ráno si přivstane, aby tajně uklidil následky nevybíravého vtípku Jakuba a jeho partičky. Podaří se mu vše ututlat? Jak si ho kluci namažou na chleba? A jak na tom je doopravdy Boženka Puklická, která zvažuje návrat do práce?

TDan a Ema jdou do kina

Dan a Ema dnes vyrážejí do kina, z čehož má radost nejen Dan, ale taká Anča. Emě je Dan docela sympatický, zatím ho ale bere jen jako kámoše. I to je moc na Miloše a Evu, kteří se dnes o těch dvou dozví… Jak zareagují? S čím se Ema svěří Danovi? A jak to Alice zvládá v kovárně?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz