Ulice 20.8.2020 - 3874. díl - Dan, Ema a had

Čím udělat radost té, na které vám hodně záleží? Dan se rozhodne darovat Emě něco, po čem velmi touží, něco, kvůli čemu se strhne nejen u Bedřicha pořádné pozdvižení. Dan jí totiž sežene hada přesně podle jejího přání. Ovšem nebyl by to on, aby se z toho nevyklubal pořádný průšvih. Had mu totiž uteče neznámo kdy, neznámo kde, neznámo kam… Jak na tuhle pohromu ostatní zareagují?

Zatímco Dan řeší od samého rána dárek pro Emu a je u toho velmi tajnosnubný, Miloš bije otevřeně na poplach, aby rodící se vztah mezi Emou a Danem zarazil v samém počátku. Večer se ale stane pravý opak. Kvůli dalšímu Danovu maléru se ti dva sblíží ještě víc. Danovi totiž v nestřeženém okamžiku uteče had, jenž měl být jeho dárkem pro Emu… Proč je Bedřich z Dana na infarkt? Kdy a kam zmizel had pro Emu? A jak Miloš znovu zaperlí v případě Alice a její minulosti?

Lumír po nehodě

Lumír má po včerejší nehodě tak velké bolesti, že ho Pavel hned ráno raději odveze k lékaři. Ortel je bohužel jasný – naražená žebra. Nyklová s Pelcovou okamžitě nastoupí, aby se o zraněného Lumíra postaraly. Nejsou však jediné, kdo je v pohotovosti. Doma se nečekaně objeví i Světlana... Vendula s Pavlem řeší navrch i Mária, jenž se chová od včerejška hodně podezřele… Co všechno a komu Mário prozradí? Jaké se dočká reakce? Čím Mário šokuje Áju? A co udělá velkou radost zraněnému Lumírovi?

Těžká zkouška pro Simonu a Rudolfa

Franta má plnou hlavu Báry, kterou se pokouší už nějaký ten pátek sbalit. Zatím však nepostoupil ani o píď, protože Bára jeho signály prostě nechápe. Na radu Lukáše se proto rozhodne zintenzivnit své úsilí. Vzájemný vztah je tématem číslo jedna i u Jany a Bbruna, kteří kolem sebe opět nápadně krouží… Jak dopadne Franta u Báry? Jak to spolu nyní mají Jana a Bruno? Co Jana navrhne Brunovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz