Ulice 21.8.2020 - 3875. díl - Setkání Diany a Pečinky

Jak ustát setkání, kterého se hodně obáváte? Jak zareagovat, když byste se v tu chvíli nejraději propadli do země, abyste se vyhnuli nevyhnutelnému? Diana doufá, že se s biologickým otcem Jany, Vláďou Pečenkou, už nikdy nesetká. Jenže osud to zařídí jinak. Ti dva na sebe náhodou narazí, aniž by na to byli připraveni... Jak to zvládnou? Co všechno tohle setkání odstartuje?

Diana i Jana zažijí perné chvilky kvůli Pečenkovi. Diana se totiž zastaví za Janou v hospodě, aby si s ní chvíli popovídala. K její velké smůle dorazí o něco později do hospody i Vladimír Pečenka, poslední člověk, s nímž by se Diana kdy chtěla setkat… Čemu neunikne? Co všechno se provalí? A jak to vezme Jana?

Danovo bydlení

Naštvaný Bedřich řeší hned od rána uprchlého hada a maléry s tím spojené. Zatímco Dan pátrá po zmizelé korálovce doma, Bedřich probírá s Ančou samotného Dana. Anča se ho zase zastane, ale Bedřich tentokrát vypadá neoblomně. Na Dana už prostě nemá nervy… Na čem se Anča dohodne s Bedřichem ohledně Dana? Jak to je s Danovým bydlením? A kde se nakonec objeví hadí uprchlice? Co s ní bude dál?

Nepříjemné překvapení pro Karlu

Karla se dozví jobovku, která znamená nejen pro ni spoustu nepříjemných komplikací. Nejlepší den nemá ani Věrka, jež se neustále snaží o udobření s Vojtou. Dnes si to u něj zkusí vyžehlit dárkem. Spolu s Lubošem mu přinesou něco, po čem hodně touží… Jak Vojta zareaguje na Věrčin dárek? Čím moc nepotěší Karlu a Máru? A jaký průšvih musí řešit Karla?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz