Ulice 24.8.2020 - 3876. díl - Vojtova babička

Dnes startuje druhá pětice nových dílů Ulice, jejichž děj těsně navazuje na epizody, které se vysílaly v dubnu. Na rozdíl od začátku předcházejících sezon seriálu se proto i v těchto nových epizodách příběhy odehrávají na jaře. Také tentokrát jsou ale nabité emocemi, překvapivými zvraty, dojemnými okamžiky, láskou i humorem. Tento týden zažijí hodně vypjaté okamžiky například Nyklovi, Blančina rodina, Zdenka či Karla, Mára a Vojta. Ten uslyší něco, co ho hodně zasáhne a na co není vůbec připravený. Následky na sebe bohužel nenechají dlouho čekat… Jak moc dokáže nevinnou dětskou duši ranit zloba a závist dospělých? Co Vojtovi provede jeho babička? Možná se to, co se děje v Ulici, stalo i vám….

Karla a Mára by se rádi dohodli s Koderovými na nějakém režimu návštěv, aby vyhověli Vojtovi, který si je oblíbil. U Koderové ale nečekaně narazí, takže musí Vojtovi bohužel později lhát. Sami však záhy zjistí, že lež má krátké nohy… Co na ně praskne? O jaké překvapení se všem postará Vojtův děda? A čím Karla docela zaskočí Jirku Hermana?

Schůzka Diany a Pečinky

Diana opravdu neotálí s dalším setkáním s Vladimírem Pečenkou. Domluví se s ním hned na dnešek a je kvůli tomu pořádně nervózní. Zatímco Jana chce, aby máma svedla Pečenku na falešnou stopu ohledně jeho případného podezření, že by mohl být jejím otcem, Diana je spíš zvědavá na samotného Vladimíra. Velký den čeká také Frantu, jenž se konečně osmělí a pozve Báru na večeři… Jaký spád nabere schůzka Diany a Vladimíra Pečenky? Co všechno vypluje na povrch? A jak to dopadne s večeří Báry a Franty?

Návštěva Denise u Kristýny

Kristýně není ráno moc dobře, a tak se Blanka domluví s mámou, že s ní zajde k lékaři. Později Kristýně ale velmi rychle otrne. Nečekaně se za ní totiž zastaví Denis. Z toho nemá ani trochu radost Marie, jež se najednou ocitá mezi dvěma mlýnskými kameny… Čím Denis překvapí Kristýnu? Jak se k neplánované návštěvě postaví Marie? A co je čím dál těžší pro Blanku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz