Ulice 26.8.2020 - 3878. díl - Denis vs Luděk

Čeho všeho je schopný zdatný manipulátor, který chce dosáhnout svého a který se rozhodl, že za každou cenu překazí své dceři vztah s klukem, jenž je pro něj nepřijatelný? Jen co Luděk zjistí pravdu o Denisovi a Kristýně, uvidí rudě. Shodou náhod se mu Denis právě v tom okamžiku připlete do cesty, takže dojde k nevyhnutelnému střetu a dalším výhrůžkám. Tím to ovšem pro Luďka neskončí. Tentokrát zajde mnohem dál, než by kdokoliv čekal… Co Luděk udělá? Jak na to Denis zareaguje?

U Blanky by se dala atmosféra krájet. Luděk svými manipulacemi rozeštvává rodinu čím dál víc. Když se mu připlete náhodou do cesty i Denis, Luděk na něj nastoupí takovým způsobem, že tomu hned dojde, co je Kristýnin otec zač… Jak Denis zareaguje? Jak se Luděk snaží vyšachovat Evžena? Jakou páku má na Blanku? A jak se pokusí Blance otevřít oči Marie?

Krutá pravda pro Tomáše

Zdenka si díky náhodnému setkání v čekárně u lékaře opět uvědomí, jak zákeřné nemoci čelí. Je to pro ni otřesný zážitek, který ji jen utvrdí v tom, že se rozhodla správně. Zatímco se vzpamatovává ze šoku, Tomáš o ni začíná bojovat. Sejde se s Magdou, aby zjistil, co se před Paříží u nich doma odehrálo. Ovšem ani pak nemá vyhráno. Zdenka mu později totiž prozradí své plány… Co se Zdenkou pořádně zamává? Co Tomáš udělá, aby ji získal zpět? A jak přijme celou pravdu?

Těžká zkouška pro Simonu a Rudolfa

Mário je jako vyměněný, což sleduje s obavami Vendula. Na rozdíl od Pavla Vendula stále netuší, co za touhle Máriovou proměnou vězí. Věčný rebel Mário je najednou krotký jak beránek. Starostlivě pečuje o těhotné zákaznice v bistru i o Áju, jíž se snaží snést modré z nebe. Jenže to opět nedopadne tak, jak zamýšlel… Co s Ájou udělá jeho dobře míněná péče? Co je podezřelé Vendule? A jak si Lumír užívá Světlaninu péči?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz