Ulice 27.8.2020 - 3879. díl - Máriova žádost o Ájinu ruku

Kdy je ten správný okamžik k žádosti o ruku? A jak by měla taková žádost vypadat? Slepě zamilovaný Mário se vznáší na svém růžovém obláčku a plánuje si budoucnost zalitou sluncem. Najednou se mu začínají plnit jeho sny. Je neskutečně šťastný, hrdý, starostlivý a na něj i nezvykle zodpovědný. Přestože tento rapper tělem i duší proti konvencím dosud valnou většinu svého života bojoval, rozhodne se k zásadnímu kroku – požádá Áju o ruku. Jaké odpovědi se dočká? Proč dojde v bistru k pořádnému zemětřesení? A jakou lavinu tyhle události spustí?

Zamilovaný nastávající otec Mário se snaží dělat vše pro to, aby se Ája cítila co nejlépe a aby jí byl co největší oporou. Chce jí dokázat, že její těhotenství nebere na lehkou váhu a že moc dobře ví, co se sluší a patří. V bistru jí proto připraví velké romantické překvapení, při kterém dojde i na zásnubní prsten a žádost o ruku… Jak Ája zareaguje? Jaký spád to v bistru nabere, když se nečekaně vrátí Vendula? Jaký poprask způsobí Máriovo prozrazené tajemství u Nyklových?

Tomášův boj o Zdenku

Pro Tomáše to byl pořádný šok, když se od Zdenky dozvěděl, k čemu se rozhodla. Přestože to včera neustál, dnes o Zdenku začne opět bojovat. Jediným Zdenčiným blízkým člověkem, který pořád netuší, co se děje, je Magda. Dozví se i ona konečně pravdu? Co by jí mělo být podezřelé? Jak Tomáš zabojuje o Zdenku a s jakým výsledkem?

Novinky Pumrové v salónu

Patrik se ráno opět zastaví za Veronikou. Neplánovaně narazí i na Filipa, který si ty dva docela vychutná, protože už tuší, že spolu chodí. Zatímco doma má Veronika pohodu, v salonu začíná kvůli Pumrové přituhovat… Jaké novoty zavádí Pumrová v salonu? Jaký důvod k oslavě mají Veronika s Martinem? A s čím není moc srovnaná Šárka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz