Ulice 28.8.2020 - 3880. díl - Martin a Veronika spolu v Loučce

Dokážeme brát našeho partnera takového, jaký je, a smířit se s tím, že některá jeho rozhodnutí nejsou podle našich představ? Co vlastně od vztahu očekáváme? Veronika a Martin se sice před rokem rozešli, stále je ale spojují jejich děti a dvacet let manželství. Nyní mají nové vztahy, ovšem jsou chvíle, kdy je pro ně prioritou jejich rodina. Jak přijmou jejich současní partneři fakt, že ti dva spolu s Filipem odjedou na celý víkend do Loučky? Co se provalí na zamilovanou Veroniku? A co musí přiznat Martin?

Po včerejšku je už zřejmé, že musí s pravdou ven. Patrik a Veronika přestávají svůj vztah tajit nejen před Filipem, ale také na veřejnosti, což je tučné sousto zejména pro Pumrovou. Zatímco ti dva zažívají idylku, u Šárky a Martina opět přituhne… Jak Filip vezme máminu novinku? Co je senzací pro Pumrovou? A proč se znovu chytnou Martin a Šárka? Jak se to mezi nimi vyostří?

Nykloví řeší Ájino těhotenství

U Nyklových je stále tématem číslo jedna Ájino těhotenství. Lumír to hned ráno oznámí i Nyklové, se kterou to také pořádně zamává. Všichni si dělají starost hlavně o Mária, protože jim je jasné, že ho Ája jen využívá k dosažení svých cílů… Jak se mu pokusí otevřít oči? Co na to Mário? A jak to nyní spolu mají Světlana a Lumír?

Alice pomáhá Danovi

Dan sice stále bydlí u Bedřicha, ale ten mu dá opět najevo, že to není napořád. Na rozdíl od Bedřicha je Alice s Danem naprosto v pohodě a bere ho spíš jako mladšího bráchu. Proto mu taky drží palce, aby mu to vyšlo s Emou… Jak je na tom Dan s hledáním nového bydlení? A jak dopadne jeho dnešní schůzka s Emou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz