Ulice 1.9.2020 - 3882. díl - Ota si vyřizuje účty

Kam až můžou zajít nejapné žertíky studentů, jež přerostou v systematickou šikanu pedagoga, pokud se jim včas nevytyčí jasné meze? Jakub a jeho partička se baví na Otův účet čím dál drsnějšími vtípky, aniž by si uvědomovali, jak daleko už zacházejí. Tentokrát to ale natolik přeženou, že si o Otu začne dělat velkou starost i Hedvika. Jsou prostě věci, které se jen tak neututlají... Co kluci provedou Otovi tentokrát? Co všechno se nakonec provalí? A jak si to Ota s Jakubem a spol. vyřídí?

Jakubova partička si nedá pokoj. Otovi neustále znepříjemňuje vyučování. Při hodinách si kluci dělají, co chtějí, Otu téměř ignorují. Ten s nimi má další konflikt, jenž nabere na nečekaných obrátkách. Kluci se totiž tváří, že chtějí zakopat válečnou sekeru. Místo toho ale Otovi opět pořádně zavaří… Co mu provedou tentokrát? Co je už hodně přes čáru? A proč se kvůli Otovi začne sypat Hedvika?

Konec mezi Danem a Emou?

Vytočený Bedřich do rána nevychladne. Pořád je na Dana hodně naštvaný kvůli Emě. Zároveň si o něj ale začíná dělat starost, protože Dan se od chvíle, kdy za sebou práskl dveřmi, už doma neukázal. Zatímco od Bedřicha se Dan úplně odřízne, na Anču nezanevře. A ta mu opět nabídne pomocnou ruku… Co pro něj Anča udělá? Jak dopadne dnešní setkání Dana a Emy? Znamená včerejšek konec mezi nimi? A vezme Bedřich Dana na milost?

Rodinná terapie

Mezi Blankou a Evženem to ráno opět jiskří. Pohoda jim ale doma dlouho nevydrží. Jen co se Evžen dozví od Adama o rodinné terapii, atmosféra opět zhoustne. Na rozdíl od Evžena Luděk sbírá v poslední době bod za bodem. A nejinak to bude i dnes… Jak Evžen zareaguje na Adamovu informaci? Co mu k tomu řekne Blanka? A na koho udělá dojem Luděk?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz