Ulice 2.9.2020 - 3883. díl - Luděk a Kristýna u psychologa

Jak napravit vzájemné vztahy v rodině, které jsou v troskách? A jak poznat skutečné záměry a pravé tváře šikovných manipulátorů? Luděk si opět prosadí svou, i když Kristýna s Adamem by se společné rodinné terapii u psychologa nejraději vyhnuli obloukem. S jedním ovšem Luděk nepočítá – že by sezení nabralo naprosto nečekaný směr, kvůli kterému mu najednou uvidí do karet ti, jimž má být pravda utajena... Co všechno na Luďka praskne? Co tohle sezení udělá se vztahy v rodině a jak se k tomu postaví Evžen? Co je pro něj poslední kapkou?

U Blanky je od rána dusno kvůli odpolední rodinné terapii, na kterou se nechce ani Kristýně, ani Adamovi. Těsně před terapií se Kristýna dozví od Denise, jaký její táta doopravdy je. A rozhodně si to nenechá jen pro sebe… Jak se to vyostří mezi Kristýnou a rodiči? Jaký nečekaný směr nabere terapie? Co je najednou pořádně třaskavou směsí? A co neodhadne Blanka?

Ota zamčený ve třídě

Ota stráví zamčený ve třídě celou noc. Pravdu však nikomu nepřizná, dokonce ani Hedvice, která už tuší, že se něco neděje. Kluci si myslí, že ho mají v hrsti, jenže jejich šikana se stejně již brzy provalí… Jak to všechno praskne? Co je podezřelé Kalinovi a Magdě? Kdo Otu vysvobodí? A jak to chce Ota řešit?

Máriova péče o Áju

Mário má pořád plnou hlavu Áji a jejího těhotenství. Snaží se o ni pečovat, snesl by jí modré z nebe, jen aby byla v pohodě. Rád by s ní i bydlel, aby jí byl kdykoliv po ruce, kdyby něco potřebovala. Ovšem něco takového je pro Áju noční můrou… Jak se Ája elegantně zbaví Mária? Co přizná svému právníkovi? Jak dopadne pokus Nyklových otevřít Máriovi oči? A jak Květa poníží Mastného?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz