Ulice 3.9.2020 - 3884. díl - Problémy Mária a Lumíra

Co je víc než skvěle fungující rodina a manželství? Od chvíle, kdy se Světlana vrátila domů, aby pečovala o zraněného Lumíra, to mezi nimi zase pořádně jiskří, jako za starých časů. Lumír se zákonitě obává chvíle, kdy mu žena se synem opět odjedou do Málkova. Navrch řeší i problémy se slepě zamilovaným Máriem, jenž je schopen kvůli lásce obětovat vše, na čem mu dosud záleželo... Co Mário udělá? Proč si o něj všichni Nyklovi začnou dělat starost? Co se vymkne z rukou Áje? A jak si zanedlouho na to zavaří Lumír?

Mário toho má po včerejšku dost. Ráno nedorazí do práce, nikomu nebere telefon, s nikým nekomunikuje. Zatímco u Nyklových si o něj začínají dělat velké starosti, Ája by ho nejraději vystřelila zpátky na Mars. A aby toho nebylo málo, Nyklovým opět znepříjemní život Radek Mastný… Co Mastný udělá? Proč povolí nervy Áje? A čím překvapivě zaboduje nešťastný Mário?

Pečinka a Bruno

Bruno a Jana k sobě mají zase hodně blízko. Dokonale zmatou také Pečenku, jenž na ně narazí v hospodě. Myslí si, že ti dva jsou manželé, s Brunem se dá normálně do řeči. Jana z toho příliš nadšená není, neboť se zvyšuje riziko, že se všechno provalí… Co je Pečenkovi podezřelé? Před čím varuje Bruna Tony? A jaké rande si plánuje Franta?

Evženův odchod

Dusno by se dalo u Blanky a Evžena krájet hned od rána, i když oba vzájemný nelad hodně mrzí. První krok ke smíru udělá Evžen. Navrhne Blance rande, na kterém by nic neřešili, jen byli spolu a udělali si hezký den. Pohoda jim bohužel dlouho nevydrží. Naopak se to u nich ještě více vyostří… Co je poslední kapkou? Proč Evžen odejde? Jak to vezme Blanka? A jak ostatní v jejich okolí? Co je na pováženou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz