Ulice 4.9.2020 - 3885. díl - Franta a Bára

Jak málo občas stačí, aby si člověk vytvořil mylný úsudek o druhém? Bára s Janou si již několik týdnů myslí o Frantovi, že je gay. Po svém si vyložily pár situací, a omyl jak hrom byl na světě. Teď dojde k ještě většímu trapasu, neboť Bára tváří v tvář Frantovi zjistí, jak se věci doopravdy mají. Nic netušící Franta se na oplátku dozví, jak ho holky celou dobu braly. To vše ve chvíli, kdy se Franta chystá na regulérní rande s Bárou... Co s těma dvěma udělá pro ně šokující pravda? Jak se k tomu postaví?

Jana ani Bára dnes nemají nejlepší den. Do Jany se začne navážet v hospodě rasista kvůli Pečenkovi, Báře se zase stane pořádný trapas s Frantou. Pro obě jsou tyhle události svým způsobem zlomové, mají co dělat, aby to rozdýchaly… Čím si Pečenka získá Janin respekt? Co Jana přizná Brunovi? Čím Bára šokuje Frantu? Jak dopadne jejich dnešní rande?

Blanka na dně

Blanka je ráno hodně přepadlá. Kristýně přizná, že toho moc nenaspala i kvůli Evženovu odchodu, ale hned popře, že by se spolu rozešli. Kristýna si myslí, že za tím vším je táta, že se k sobě s mámou vrací. Podle Blanky to je nesmysl, avšak Kristýna jí to moc nevěří… Proč si začne dělat o Blanku starost i Amálie? Jak na tom Blanka je? A co si o tom všem myslí Patrik?

Lumír si znovu naráží žebra

Lumíra ani trochu netěší představa, že mu Světlana s Lexíkem opět odjedou do Málkova. Když si shodou nešťastných náhod znovu narazí žebra, nikdo mu nevěří, že to neudělal schválně. Zatímco Lumír řeší hlavně svou rodinu, Nyklová se zaměří na Mária… Proč si s ním domluví schůzku? Čím ho dojme? K čemu ho přemluví? Jak to vezme Ája? A co potěší zraněného Lumíra?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz