Ulice 7.9.2020 - 3886. díl - Pravda pro Pečinku?

Kdy je ten správný čas přiznat, jak se věci doopravdy mají? Jana má v poslední době o čem přemýšlet. Čím více poznává Vladimíra Pečenku, tím více je na vážkách, zda mu přeci jen neprozradit celou pravdu. Měla by mu všechno na rovinu říct a riskovat následky, jež by mohly změnit jeho i její život, anebo si nechat tohle tajemství pro sebe? Dnes Jana dospěje k zásadnímu rozhodnutí, jenže osud to nakonec zařídí trochu jinak... Jakou zprávou ji zaskočí Vladimír Pečenka? A jak jeho novinku Jana vezme?

Setkání Franty a Báry je po pátečním trapasu hodně rozpačité. Ani jeden z nich neví, jak se k tomu druhému vlastně chovat. Na rozdíl od nich to má Jana jasné. Když se Pečenka opět zastaví na jídlo v hospodě, je na ní vidět, že ji to těší. Jenže Pečenka pro ni má tentokrát špatné zprávy… Řekne mu Jana konečně pravdu? Co si o tom myslí Rozina, která se po delší době opět objeví doma? A jakou rozlučku uspořádají Rozině a Victorovi jejich svědci Jana a Bruno?

Blanka se řítí do průšvihu

Evžen narazí při ranním úklidu na prázdné lahve od vína u Blančiných dveří. Jen ho to utvrdí v tom, že Blanka se řítí do pořádného průšvihu. Ta si to ale i nadále nepřipouští. Naopak se s Evženem kvůli tomu pohádá, jen co se náhodou potkají. Moc dobře bohužel nedopadne ani její setkání s mámou… Proč Marie varuje Blanku před Luďkem? Jak se dívá na Evženův odchod? A co si o tom myslí Kristýna a Adam? Co je na Adama už moc?

Vejdělek se ozývá Márovi

Márovi se konečně zableskne na lepší časy. Po delší době se mu ozve bývalý zaměstnavatel Vejdělek, jenž si ho opět objedná jako řidiče. Právě takovou práci by nyní Mára potřeboval jako sůl, aby zabezpečil rodinu a udělal si nějakou finanční rezervu. Zatímco Mára řeší peníze, Věrka má plnou hlavu jeho a Karliny svatby. Jenže přípravy veselky se začínají komplikovat… Co Věrku hodně roztrpčí? Co překvapí Luboše? A co udělá velkou radost Vojtovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz